BOMBĂ. Maria Constantin, filmată în timp ce se sărută cu un prezentator TV. „Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile”

În plin scandal de divorţ dintre soţii Maria Constantin şi omul de afaceri Marcel Toader, iată că Alexandru Constantin, partenerul solistei din ultimul ei videoclip, face declaraţii incendiare. Acesta a susţinut că i-a făcut plăcere să filmeze scenele de dragoste cu frumuşica blondină şi că ambii şi-au intrat perfect în rol.

11 sept. 2017, 08:09

Sunt prieteni, însă în urmă cu câteva luni au fost şi „îndrăgostiţi”, scrie click.ro. Ce-i drept, nu în realitate, ci doar pe platourile de filmare, acolo unde Maria Constantin (30 de ani) şi Alex Constantin (27 de ani) au filmat pentru melodia „Scrisoare de dragoste”. Prezentatorul emisunii „Focus Monden”, de la Prima TV, şi cântăreaţa s-au apropiat la filmări suficient de mult încât să-l facă gelos pe Marcel Toader, de care Maria va divorţa miercuri, la notar.

Citeşte şi Mara Bănică. „Am văzut filmuleţele erotice. Maria Constantin este o femeie de consum…”

Şarmantul prezentator a povestit despre experienţa trăită pe platourile de filmare: „Maria este o femeie extrem de frumoasă, senzuală, care ştie să se pună în valoare şi în astfel de scene. Am filmat destul de mult secventa dragostei, asta şi pentru că ne-am dorit ca totul să iasă perfect. Am intrat repede în rol, de asta în imagini se vede că sunt îndrăgostit iremediabil de ea. Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste. A fost o secvenţă grea de filmat, pentru că, până la urmă, eram în faţa camerelor de filmat. Dar rezultatul a ieşit excepţional, iar eu sunt mândru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin. 

Citeşte şi Marcel Toader, disperat. „N-am mai făcut sex de un an cu Maria”

Videoclipul a fost realizat în urmă cu o lună, iar la scurt timp Maria Constantin şi Marcel Toader au anunţat divorţul. Marcel a acuzat-o pe Maria că ar fi făcut amor în maşina lui cu mai mulţi bărbaţi, pe această listă a infidelităţii fiind inclus şi actorul Augustin Viziru.