BOMBĂ despre sarcina lui Kate Middleton. Vestea care a ISTERIZAT Marea Britanie

Vestea că prinţul William şi Kate Middleton vor deveni din nou părinţi a creat isterie în Marea Britanie şi în mediul online la începutul lunii septembrie. Acum, un nou zvon face ca entuziasmul să ajungă la cote maxime: cuplul princiar ar urma să devină părinţi de gemeni.

RomaniaTV.net
23 sept. 2014, 13:52

Kate Middleton şi prinţul William ar putea avea gemeni peste câteva luni. Nu este vorba despre nimic oficial, ci despre un zvon care a început să circule odată cu apariţia acestei variante la casele de pariuri, după ce mai multe persoane au pariat sume de patru cifre pe această psibilitate. De aici, concluzia a fost că cineva cu informaţii „din interior” ar fi putut afla că ducesa Kate poartă în pântece doi bebeluşi, deoarece nimeni nu ar fi pariat degeaba sume atât de mari.

În plus, oameni cu păreri avizate în domeniul sarcinii şi al maternităţii spun că este foarte probabil ca ducesa Kate Middleton să aibă gemeni, dată fiind starea nu tocmai bună pe care o are de când a rămas însărcinată.

Mai mult, faptul că la doar 10 săptămâni de sarcină Kate are deja o burtică foarte vizibilă face ca speculaţiile privind o sarcină gemelară să pară mai credibile.

Mai multe surse susţin că William şi Kate vor avea două fetiţe şi că au ales deja numele pentru ele: Margaret (după sora reginei) şi Elizabeth (după regină).

Dincolo de bursa zvonurilor, statistica spune că nicio regină sau consoartă de rege nu a avut gemeni din secolul al XV-lea.