BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Se mărită! Adelina Pestriţu, în rochie de mireasă. Primele detalii despre marele eveniment

A mai îmbrăcat o dată rochia de mireasă, însă consideră că era mult prea mică, iar cel mai important eveniment pentru ea acesta va fi. Vedeta tv se căsătorește cu Speak.

RomaniaTV.net
18 mai 2016, 13:18

Adelina Pestrițu este plecată în vacanță în Malta, însă înainte să părăsească țara ne-a dezvăluit câteva lucruri foarte importante: nunta cu Speak.  Cei doi au o relație de aproape doi ani și locuiesc în aceeași casă. Cei doi și-au dezvoltat afaceri împreuna, iar pentru că relația dintre ei este atât de bună, toți se înteabă când vine inelul de logodnă, dar mai ales nunta și copilul. Fanii le vor pe toate, iar Adelina a răspuns pentru ei la această întrebare. Aflăm totul de la ea

Adelina Pestrițu are o relație de aproape doi ani cu Speak, împreună cu care locuiește în aceeași casă. Cei doi și-au dezvoltat afaceri împreună, site-ul edamagazine, dar și o colecție de tricouri ce poate comandată online. Și pentru că relația dintre ei este atât de bună, toți se înteabă când vine inelul de logodnă, dar mai ales nunta și copilul, Adelina a răspuns pentru ei la aceaste întrebări. Cum e viața celor doi, dar și dacă se vor căsători în viitorul apropiat aflăm tocmai de la ea. ” Nouă ne place să ieșim la restaurant, nu ne place să ieșim în club, de când ne-am cunoscut ne-am făcut un drum al nostru pe care îl preferăm de acum încolo. Nouă ne este bine așa deocamdată, suntem ca și o familie. Mă văd în rochie de mireasă, de ce nu?!!! Consider că nu mi-a trecut vremea. Nu sunt genul să fac un eveniment restrâns, să știm doar eu și familia mea. Când o să facem nunta o să fie un eveniment mare, cel mai mare, va ști toată lumea. Avem multe rude, mulți prieteni, dar și plăcerea de a ne distra prietenii, iar într-un grup restrâns nu vom putea face acest lucru.”, a declarat Adelina.

Continuarea pe elli.ro