BOMBĂ! Un condamnat din „Dosarul Transferurilor” refuză ELIBERAREA

Condamnaţii din "Dosarul Transferurilor" fac tot posibilul să iasă cât mai repede de la închisoare, însă unul dintre ei a şocat pe toată lumea când le-a transmis avocaţilor să renunţe la demersurile pentru eliberarea de scurtă durată.

15 feb. 2015, 15:16
BOMBĂ! Un condamnat din „Dosarul Transferurilor” refuză ELIBERAREA

George Copos nu mai vrea permisii, sătul să tot fie plimbat prin tribunale, şi aşteaptă direct decizia de eliberarea condiţionată, scrie Fanatik.

„Aştept să ies definitiv, nu mai are rost să fiu plimbat prin instanţe pentru permisie”, a fost mesajul lui George Copos.

Citeşte şi: George Copos, primul condamnat în Dosarul Transferurilor care va fi ELIBERAT

George Copos a lucrat la atelierul de tîmplărie din Penitenciarul Rahova, a scris o carte cu specific economic şi a avut un comportament ireproşabil, astfel că la sfîrşitul lunii februarie are şanse uriaşe să fie eliberat condiţionat. Până la o eventuală sentinţă favorabilă a instanţei, cei din jurul omului de afaceri i-au propus ca acesta să continuie cu tentativele de permisie, dar au fost refuzaţi!

„Nu mai doreşte să se plimbe prin tribunale, este optimist în privinţa eliberării condiţionate. Faptul că schimbarea regimului de la închis la semideschis a tot fost amânată l-a afectat, nu mai doreşte să încerce”, au fost explicaţiile date de avocaţii lui George Copos.