BRAVO, AI STIL. ALL STARS. Denisa, despre eliminarea Larisei. „Nici nu mă aşteptam să mi se întâmple o asemenea minune”

Editia de astazi, "Bravo, ai stil! All Stars" debuteaza in forta, cu tinute si atitudine din partea celor sapte concurente ramase in competitie.

23 apr. 2018, 08:34
BRAVO, AI STIL. ALL STARS. Denisa, despre eliminarea Larisei. „Nici nu mă aşteptam să mi se întâmple o asemenea minune”

Nelipsite vor fi insa si clinciurile intre concurente, dornice de a clarifica anumite situatii neplacute petrecute, intre ele, pe parcursul competitiei.

Citeşte şi BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Nimeni nu se aştepta la această eliminare, tensiune maximă

Editia de azi le ofera concurentelor o surpriza, inca de la inceputul emisiunii, pentru ca Larisa si-a pregatit „intoarcerea”, fiind invitata in platou pentru a detalia conflictul aparut intre ea si Denisa, la finalul Galei de sambata.

Denisa nu s-a sfiit in a-si arata fericirea dupa eliminarea Larisei si a gasit prilej de a sarbatori „dreptatea”, asa cum spune concurenta.

„Sunt fericita pentru ca s-a facut dreptate. Eu sunt un om bun, nu ma bucur cand i se intampla ceva rau unui om, s-a intamplat ceva corect (concurenta face referire la eliminarea, din competitie, a Larisei – n.r.). lupt pentru asta, pentru corectitudine. Traiasca corectitudinea! (…) De-asta a si iesit (Larisa – n.r.), pentru ca nu este o fata stilata deloc. A inceput sa jigneasca si sa faca niste chestii groaznice”, a spus Denisa, imediat dupa Gala „Latino Party”.

Intrebata de Ilinca Vandici daca ea chiar se bucura ca Larisa a fost eliminata, Denisa a raspuns prompt. „Nici nu ma asteptam sa mi se intample o asemenea minune!”, a spus concurenta.

Ce acuze isi aduc cele doua tinere, Denisa si Larisa, si care este motivul pentru care prima dintre acestea a dorit sa isi manifeste public bucuria, dupa eliminarea contracandidatei ei, aflati luni, de la ora 16:30, intr-o noua editie „Bravo, ai stil! All Stars”.