BRAVO AI STIL 2017: Apariţie surpriză în juriu, cine a fost eliminată în gala de sâmbătă

BRAVO AI STIL 2017: In Gala din aceasta sambata a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, cei mai ravniti barbati din showbiz-ul autohton au avut un cuvant important de spus in jurizarea concurentelor.

23 sept. 2017, 20:15
BRAVO AI STIL 2017: Apariţie surpriză în juriu, cine a fost eliminată în gala de sâmbătă

BRAVO, AI STIL 2017! A fost o bătălie strânsă în Gala de sâmbătă seara a show-ului „Bravo, ai stil!”, iar una dintre fete a fost nevoită să plece acasă. Este vorba despre Bianca.

BRAVO, AI STIL 2017! Tânăra a plecat din emisiune ca urmare a deciziei juraților, dar și a voturilor primite din partea telespectatorilor. La duel, alături de Bianca a fost și Roxana, fiind clasată pe ultima poziție cu șapte puncte, după jurizare.

BRAVO, AI STIL 2017! Fata eliminată sâmbătă seara, 23 septembrie, și-a arătat dezamăgirea sugerând că adversarele ei nu au vrut o competiție cu o concurentă puternică.


BRAVO AI STIL 2017: In Gala eliminatorie Jorge joaca „murdar” si face prima „victima” inca de la debutul emisiunii.”Simt nevoia sa incep eu! Sunt un tip care apreciaza foarte mult feminitatea si bunul gust, as vrea sa te felicit pentru piesa de muzeu cu care ai venit. Mi-a placut mult si povestea ta care isi sutine tinuta vestimentara!”, lauda Jorge prestatia Ancai, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

In ciuda acestor cuvinte frumoase, Jorge nu pare totusi foarte convins de aceasta prima aparitie, dar ii indeamna pe colegii lui, prin discurs, sa ii dea calificativul favorabil. Atunci cand cei trei trebuie sa ofere calificative, situatia ia o intorsatura neasteptata. Victor Slav si Bogdan Vladau se simt „tradati” de colegul lor, nebanuind ca totul a facut parte din strategia lui Jorge de a-i indemna sa ofere puncte fetei, desi el a oferit.

„Avand in vedere ca este prima oara cand oferim un calificativ, atunci as vrea sa incep cu dreptul aceasta emisiune”, spune Jorge, lasand impresia ca va oferi calificativ pozitiv, insa pancarta arata contrariul.

BRAVO AI STIL 2017: Ramona, aparitie SPECTACULOASA: baietii au vrut sa vada ce are sub plasa! Uite ce note a primit de la jurati pentru tinuta ei

Ramona a avut o aparitie spectaculoasa in Gala din aceasta seara, primind numai cuvinte de lauda atat din partea baietilor, cat si din partea juratilor.

Cu exceptia a ceea ce ai pe cap ai o tinuta extrem de armonioasa si apreciez faptul ca porti un sacou dintr-o stofa peste aceasta plasa care si ea, e foarte bine aleasa!”, a spus Maurice Munteanu.

„Este o tinuta care iti vine foarte bine!”, a fost de parere si Raluca Badulescu. „Imi place foarte mult ce ai facut, este purtabil, este actual!”, a spus si Iulia Albu.

Ilinca Vandici vorbeste despre viata ei de familie: „Nu-mi pun sotul sa schimbe scutece pentru ca nu e o treaba de barbat. Asta trebuie sa facem noi, femeile!” 

 

Vedeta a vorbit in exclusivitate si despre nunta ei care se anunta evenimentul anului! „Voi avea o rochie de mireasa de „Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici are tot ce si-ar putea dori o femeie. Este frumoasa, celebra, prezinta o emisiune de succes, are un sot care o iubeste si o respecta si, nu in ultimul rand, un baietel care i-a umplut viata de fericire.

Vedeta Kanal D ne-a povestit, in exclusivitate, ca va fi o mireasa atipica, care isi doreste sa se distreze toata noaptea. Prin intermediul WOWbiz.ro indragita vedeta le-a si transmis invitatilor ca nu are de gand sa se plimbe pe la toate mesele, sa socializeze, sau sa se odihneasca pe un scaun, ci vrea sa se bucure din plin alaturi de prieteni si de familie pe ringul de dans, pe toate ritmurile posibile. Si nu doar petrecerea va fi „WOW”. Ilinca ne-a marturisit ca rochia ei de mireasa va fi cu totul si cu totul speciala, o creatie demna de „Bravo, ai stil!”.

GALA BRAVO AI STIL, 23 SEPTEMBRIE 2017. Tematica Galei este spectaculoasa, „Stralucirea anilor ’20”, fetele se intrec in tinute care mai de care mai seducatoare, iar membrii Juriului au ajutoare – Victor Slav, Jorge si Bogdan Vladau au si ei un cuvant de spus in evaluarea fetelor. Nu ratati o editie de colectie „Bravo, ai stil!”, sambata aceasta, de la ora 22:00!

 

GALA BRAVO AI STIL, 23 SEPTEMBRIE 2017. In Gala din aceasta sambata a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, cei mai ravniti barbati din showbiz-ul autohton vor avea un cuvant important de spus in jurizarea concurentelor. La final vom afla care sunt concurentele care merg mai departe in competitia „Bravo, ai Stil” si ce concurenta va pleca acasa.

GALA BRAVO AI STIL, 23 SEPTEMBRIE 2017. In Gala eliminatorie Jorge joaca “murdar” si face prima “victima” inca de la debutul emisiunii.“Simt nevoia sa incep eu! Sunt un tip care apreciaza foarte mult feminitatea si bunul gust, as vrea sa te felicit pentru piesa de muzeu cu care ai venit. Mi-a placut mult si povestea ta care isi sutine tinuta vestimentara!”, lauda Jorge prestatia Ancai, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

In ciuda acestor cuvinte frumoase, Jorge nu pare totusi foarte convins de aceasta prima aparitie, dar ii indeamna pe colegii lui, prin discurs, sa ii dea calificativul favorabil. Atunci cand cei trei trebuie sa ofere calificative, situatia ia o intorsatura neasteptata. Victor Slav si Bogdan Vladau se simt “tradati” de colegul lor, nebanuind ca totul a facut parte din strategia lui Jorge de a-i indemna sa ofere puncte fetei, desi el a oferit.

“Avand in vedere ca este prima oara cand oferim un calificativ, atunci as vrea sa incep cu dreptul aceasta emisiune”, spune Jorge, lasand impresia ca va oferi calificativ pozitiv, insa pancarta arata contrariul.
Castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!” a pus lumea pe jar cu un singur gest!

Nu ratati Gala de sambata seara, care vine cu o tematica spectaculoasa si cu trei invitati seducatori

GALA BRAVO AI STIL, 23 SEPTEMBRIE 2017. Silvia starneste rumoare cu un singur gest

Silvia Popescu, castigatoare primului sezon „Bravo, ai stil!”, a starnit rumoare cu un singur gest, la filmarile pentru Gala „Bravo, a stil!”, pe care o puteti urmari, maine seara, de la ora 22:00. Aceasta s-a bucurat vizibil cand i-a vazut in platou pe invitatii acestei editii speciale: Victor Slav, Jorge si Bogdan Vladau. Silvia nu a stat pe ganduri s-a lipit, la propriu, de Jorge. Momentul plin de tandrete a fost intens dezbatut de ceilalti doi invitati.

„Foarte ciudat….De unde conexiunea? Se cunosc Jorge si Silvia? Parea foarte apropiata situatia acolo…. ” , a reactionat Bogdan Vladau. „Am inteles ca Silvia a spus asa …Ce vrea sa insemne asta?”, s-a intrebat, uluit, si Victor Slav. „Ne-am atins atunci cand am mai venit in emisiune”, a tinut si Jorge sa explice, parca adancind si mai mult misterul.

Ce s-a intamplat, de fapt, si cum s-a trecut peste momentul atat de discutat veti afla urmarind Gala „Bravo, ai stil!”, sambata aceasta, de la ora 22:00. Tematica Galei este spectaculoasa, „Stralucirea anilor ’20”, fetele se intrec in tinute care mai de care mai seducatoare, iar membrii Juriului au ajutoare – Victor Slav, Jorge si Bogdan Vladau au si ei un cuvant de spus in evaluarea fetelor. Nu ratati o editie de colectie „Bravo, ai stil!”, sambata aceasta, de la ora 22:00!

GALA BRAVO AI STIL, 23 SEPTEMBRIE 2017. O concurenta face senzatie in gala

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, prezenta Alexandrei, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, i-a impresionat la superlativ pe juratii emisiunii.

Outfitul fetei si prezenta scenica, in ton cu stralucirea anilor ’20, le-au lasat pe cele patru vedete de la masa juratilor fara cuvinte.

Maurice Munteanu a conchis scurt si cuprinzator, cu zambetul pe buze si satisfacut de vestimentatia prezentata: “Sincer, nu ma asteptam! Ai o aparitie impecabila, rochia este divina! Esti superba in aceasta seara!”, a spus juratul.

Cine e concurenta si cu ce tinuta a reusit sa ii lase fara cuvinte pe jurati veti putea afla urmarind Gala eliminatorie din aceasta seara, difuzata la ora 22:00, la Kanal D.