BRAVO AI STIL 2018. Cine sunt concurentele sezonului All Stars şi care sunt schimbările show-ului

BRAVO AI STIL 2018. A început de luni, 22 ianuarie, show-ul din 2018 aducând laolaltă câştigătoarele celorlalte sezoane, alături de o schimbare a juriului.

22 ian. 2018, 15:43
BRAVO AI STIL 2018. Cine sunt concurentele sezonului All Stars şi care sunt schimbările show-ului

BRAVO AI STIL 2018. Concurentele vor fi Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

În plus, acest show va avea propriul imn, compus şi interpretat de Alex Velea. Celebrul artist a avut si o muza cu totul speciala pentru compunerea piesei ce va deveni amprenta muzicala a celui mai iubit show de stil si atitudine din Romania.

“M-am gandit ca aceasta emisiune are nevoie de un imn super fresh. Desigur ca am avut si o muza in compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursa mea de inspiratie. Si ea, la randul ei, este indragostita de moda si de tot ceea ce inseamna noutatile in fashion”, spune Alex Velea.

Citeşte şi BRAVO AI STIL ALL STARS 2018: Mesajul dur al Silviei către rivale

BRAVO AI STIL 2018. După ce Răzvan Ciobanu a părăsit juriul Bravo, ai stil, Cătălin Botezatu a fost coopat în echipă.

„Postura mea, alături de jurați, sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă, pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar și ceilalți membri ai juriului vor avea în mine un partener, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv, având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu în ultimul rând, la styling”, a declarat Cătălin Botezatu.

BRAVO AI STIL 2018. Din fotoliul ei imperial, Iulia Albu va fi cel puțin la fel de aprigă ca pâna acum, atat în relatia cu ceilalti Jurati, cat si cu concurentele.

„Bravo, ai stil! All Stars va fi, cu siguranță, cel mai spectaculos sezon de până acum, iar această competiție rămâne unică pe piata TV din România pentru ca la nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult. Aceasta competitie nu a fost niciodata despre haine, ci despre acel ceva care face diferenta intre o persoana si o personalitate. Pentru fete va fi foarte dificil, pentru ca avem așteptari mari de la ele, justificate prin faptul ca deja au trecut prin competitie, s-au călit, au invatat foarte multe lucruri”, a declarat Iulia Albu.