BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 martie 2018 LIVE VIDEO. Decizie neaşteptată după GALA GYPSY de sâmbătă. Cum arată imnul lui Alex Velea

”BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE. O nouă gală a emisiunii ”Bravo, ai stil! All Stars” a avut loc sâmbătă.

RomaniaTV.net
17 mart. 2018, 21:30
BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 martie 2018 LIVE VIDEO. Decizie neaşteptată după GALA GYPSY de sâmbătă. Cum arată imnul lui Alex Velea

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 martie 2018 LIVE VIDEO. NU SE FAC ELIMINĂRI! 

Clasamentul publicului: 

25,7% Silvia – primește 3 steluțe bonus

23% Iuliana

21,7% Marisa

Iată CLASAMENTUL după notele juraților:

Beatrice – 20 

Marisa – 20

Silvia – 19 + 3 de la Brigada Sexy = 22 puncte, ocupă fotoliul imunității. 

Denisa – 17

Larisa- 16

Alina – 12

Emiliana – 11

Otilia – 9

Iuliana – 8

”Atitudinea ei a făcut cât zece coregrafii. Styling-ul a făcut cât 100. Bravo, Silvia!” a spus Cătălin Botezatu. El s-a ridicat în picioare și i-a spus ”Felicitări!”. 

Iuliana a plâns. Maurice i-a dat nota 1 și i-a spus că joacă teatru. Iulia și Botezatu i-au dat nota 2, iar Raluca nota 3. 

„Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018. Beatrice, prezență EMOȚIONANTĂ 

Prezența lui Beatrice din gala GYPSY a fost una care a emoționat întreg platoul, de la concurente, la ”Brigada sexy” și jurați. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.  Beatrice a purtat o ținut gypsy, ușor reinterpretată, cu detalii foarte fin realizate. În platoul emisiunii ”Bravo, ai stil”, în gala Gypsy, Beatrice a fost susținut de propria familie. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.   Sora i-a fost alături în platoul, îmbrăcată tot în portul tradițional țigănesc. Alături de cele două a fost și tatăl concurentei Beatrice, dar și un prieten bun. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.   Tatăl celor două a spus despre fiica sa, Beatrice, că aceasta nu doarme și se pregătește intens pentru emisiunile ”Bravo, ai stil!”. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.   „Sunt foarte mândră de tine, ținuta e excepțională” i-a spus jurata Raluca.

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.   De asemenea, ținuta i-a fost apreciată și de către ceilalți jurați. „Totul a fost perfect” i-a spus Cătălin Botezatu, care a adăugat că „mi-a plăcut foarte, foarte, foarte, dar foarte mult”. Ilinca Vandici a apreciat că e prima oară în emisiune când este făcut această afirmație din partea juratului.

Beatrice a luat 5 pe linie.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 martie 2018 LIVE VIDEO. Videoclip – ul melodiei lui Alex Velea care este si imnul Bravo, ai stil! a fost prezentat, in premiera, sambata, la gala Bravo, ai stil!

VIDEOCLIP ALEX VELEA Bravo, ai stil!

Alex Velea s-a alaturat emisiunii „Bravo, ai stil!” in calitate de „crai”, alaturi de Victor Slav si de Bogdan Vladau. Cei trei crai comenteaza tinutele concurentelor din perspectiva masculina si le ofera like-uri sau dislike-uri. 

In plus, Alex Velea a compus si melodia folosita ca imn in sezonul patru „Bravo, ai stil!”, intitulat „All Stars”.

VIDEOCLIP ALEX VELEA Bravo, ai stil!

La filmara videoclipului lui Alex Velea pentru imnul Bravo, ai stil! au participat atat juratii cat si concurentele de la Bravo, ai stil!. Locatia a fost platoul emisiunii „Bravo, ai stil!” insa regia si scenariul fac locatia de nerecunoscut!

Va invitam sa urmariti mai jos videoclipul melodiei imn a emisiunii Bravo, ai stil!, interpretata de Alex Velea:


BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 martie 2018 LIVE VIDEO. Emiliana nu are styling, potrivit juraților. Cu toate acestea a primit 3 de la aproape toți jurații, excepție a făcut Iulia care i-a dat „3-1”, adică 2.

Denisa a fost apreciată de jurați. Beatrice își realizează numărul alături de sora, tatăl său și Mărgă. „Sunt foarte mândră de tine, ținuta e excepțională” i-a spus Raluca. De asemenea, ținuta i-a fost apreciată și de către ceilalți jurați. „Totul a fost perfect” i-a spus Cătălin Botezatu, care a adăugat că „mi-a plăcut foarte, foarte, foarte, dar foarte mult”. Ea a luat 5 pe linie.

Marisa a luat 5 pe linie. „Ținuta ta îmi place la nebunie” i-a spus Raluca Marisei.

Larisa a luat 4 pe linie. Alina a luat nota 3 de la Iulia și a afirmat: „Doamne, dacă mi-a dat Iulia 3, în seara asta ies”. În galele anterioare i-a dat 1.

Otilia a venit cu prietenul său în gala „Bravo, ai stil!”, pe care l-a sărutat la finalul dansului. La chitară, a cântat prietena Otiliei. Otilia a luat aproape 2 pe linie, cu excepția unui punct în plus dat de Raluca.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 martie 2018 LIVE VIDEO. Otilia a venit cu prietenul său în gala „Bravo, ai stil!”, pe care l-a sărutat la finalul dansului. La chitară, a cântat prietena Otiliei.

„BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE. În gala de astăzi are loc o PREMIERĂ. Videoclipul „Bravo, ai stil! All Stars”, melodie compusă de Alex Velea special pentru această competiție.

Prezentarea videoclipului va fi o PREMIERĂ pentru public, dar și pentru jurați, concurente, „brigada sexy”.

Bravo, Alex! Super piesa! Felicitari tuturor si mai ales echipei care s-a gandit la acest clip pentru noi!”, spune incantata Ilinca Vandici.
Finalul difuzarii clipului este apoteotic, iar Alex Velea, coplesit de emotii, adreseaza cateva cuvinte auditoriului.
„Felicitari tuturor! Felicitari echipei fantastice! Felicitari fetelor … ati aratat extraordinar! Felicitari juriului!”, a spus artistul.
Competitia „Bravo, ai stil! All Stars” continua si in aceasta sambata, cu Gala Gipsy, una dintre cele mai indragite tematici ale show-ului. Concurentele sunt gata pentru a fi admirate dar si pentru a fi premiate, atunci cand acestea dovedesc stil si atitudine.

„BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE. Tematica galei de astăzi este „Gypsy”, o temă îndrăgită a emisiunii. Concurentele se vor bate „în stil” și cu toatele așteaptă să primească nota 5 de la fiecare jurat.

Pentru una dintre concurente, in aceasta sambata va fi o seara mai mult decat speciala, pentru ca, in urma prezentarii momentului si tinutei, aceasta va avea parte de un gest impresionant, venit din partea juratului Catalin Botezatu. Despre cine este vorba, aflam in aceasta seara, la finalul competitiei.
„Este foarte buna! Atitudinea ei pe scena a facut cat zece coregrafii! Momentul prezentat pe scena a facut cat douazeci de momente, iar stylingul ei a facut cat o zuta de stylinguri! Bravo …!”, a spus Catalin Botezatu care la finalul jurizarii s-a ridicat in picioare, in fata concurentei, in semn de apreciere profunda pentru contributia acesteia in Gala.