BRAVO, AI STIL! ALL STARS: Ce concurentă a primit imunitate, cine a fost eliminată

”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ în gala SUPERSTAR este Andreea.

25 feb. 2018, 09:08
BRAVO, AI STIL! ALL STARS: Ce concurentă a primit imunitate, cine a fost eliminată

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018.  Andreea a părăsit competiția.  „Evolutia ta nu a fost spectaculoasa, insa nici de lasat asa la o parte”, i-a spus Catalin Botezatu Andreei.

Andreea nu i-a lesinat pe jurati nici prin costumatie, nici prin moment, insa au apreciat efortul ei si mai ales ca exista o asemanare intre ea si Cher prin costumatie. Dar Maurice Munteanu nu prea a fost de acord cu salopeta concurentei, nici cu parul si nici cu tulle-ul din partea de sus.

„M-as fi asteptat la ceva mai mult dela tine pentru ca Cher este o artista inegalabila. Din perspectiva tinutei, nu ti-a iesit. E un costum iconic cel pe care l-a avut ea”, i-a spus Raluca Badulescu concurentei.

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018.  Iuliana e pe locul întâi în voturile telespectatorilor. 

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018.  Andreea a fost nominalizată majoritar de fete. 

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ în gala SUPERSTAR Pe ultimul lor s-a clasat Alina, cu doar 9 puncte. Emiliana a primit trei puncte de la băieți, ceea ce a făcut-o să câștige imunitatea. 

FARA cuvinte! Juratii, in genunchi la momentul Silviei:”Un singur om, un singur personaj, ai reusit sa faci si show si styling! Cel mai bun moment si cea mai buna intepretare! Nici macar Iulia Albu nu a mai avut ce comenta

 Silvia l-a intepretat pe Wolfgang Amadeus Motzart si reinterpretarea stilistica cat si momentul au adus emotie in platoul „All Stars”

Juratii nu au mai avut cuvinte pentru a descrie prestatia Silviei. Botezatu i-a spus ca un singur om a reusit sa faca si styling, sa faca si show, ceea ce este impecabil!

Raluca Badulescu a fost si ea la fel de impresionata:” Cum a reusit ea sa se transforme din micul Motzart, intr-unul mare. Ea este un spectacol.”

„Mi-ar fi placut sa duci tinuta mai departe, insa momentul este bun si tinuta la fel”, i-a spus si Iulia Albu concurentei.

Silvia a reusit inca o data performanta de a lua cinci din partea tuturor juratilor!

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 24 februarie 2018. O concurentă a fost foarte apreciată în gala SUPERSTAR. 

 

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ în gala SUPERSTAR Emisiunea „BRAVO, AI STIL! ALL STARS” din seara zilei de Dragobete se anunță a fi una cu adevărat incendiară. Potrivit informațiile ce au apărut în media o concurentă se va dezbrăca pe scenă, dar jurata Raluca Bădulescu va fi fascinată. 

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ în gala SUPERSTAR Tema galei de astăzi este SUPERSTAR. Concurentele emisiunii „BRAVO, AI STIL! ALL STARS” trebuie să facă show cu stil. 

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ în gala SUPERSTAR Rămâne de văzut dacă va fi încă o gală spectaculoasă, cine va uimi și cine va pleca acasă. 

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ în gala SUPERSTAR Din informațiile de până acum, se pare că va fi o verigă slabă emisiunii, dar și concurente care vor fi admirate de către toți jurații.