„Bravo, Romania”, prezentată de Diana Munteanu şi Liviu Vârciu

Emisiunea ”Bravo, România!”, care va începe în luna aprilie la Antena 1, în care oameni obişnuiţi vor realiza musicaluri, va fi prezentată de Diana Munteanu şi Liviu Vârciu.

09 mart. 2016, 11:52

Cei doi au misiunea de a aduce în faţa juriului, format din Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion şi Dani Oţil, cele mai spectaculoase numere ale concurenţilor. În fiecare săptămână, ei vor lua pulsul echipelor care se întrec în emisiune, îi vor vedea la repetiţii şi vor sta de vorbă cu susţinătorii acestora, informează Antena 1. 

”«Bravo, România!» este o emisiune cu şi despre români, despre cât de buni, frumoşi şi talentaţi suntem ca popor”, a spus Diana Munteanu. 

”Îmi place că noi, românii, deşi nu suntem un popor avut, ştim să ajutăm. Asta apreciez foarte mult la toate echipele care s-au înscris în competiţie, pentru a ajuta pe cineva. Îmi place că oamenii se distrează la repetiţii şi, prin entertainment, putem să facem o bucurie şi să ajutam pe cineva care are nevoie”, a declarat Liviu Vârciu.

Potrivit postului de televiziune, filmările pentru ”Bravo, România!” sunt în desfăşurare.

În fiecare ediţie a show-ului ”Bravo, România!”, produs de Mona Segall, vor concura trei echipe din domenii diverse, pentru a ajuta un coleg, un prieten sau o persoană cu a cărei poveste se identifică. Fiecare echipă se va pregăti cu specialişti în domeniu şi va pune în scenă musicaluri, care îi vor scoate pe concurenţi din sfera lor de activitate zilnică. Fiecare ediţie va avea o echipă câştigătoare, care va intra în marea finală.