Brigitte Sfăt, plină de sânge în club la Mamaia FOTO

Brigitte și Ilie Năstase au fost printre vedetele care au marcat deschiderea sezonului de clubbing în Mamaia, în minivacanța de 1 mai. Bruneta, care a intentat divorțul în februarie, a venit la braț cu soțul ei, în pofida faptului că s-au certat foarte tare în ultima perioadă. Brigitte pare să se fi distrat foarte tare pe litoral și nici măcar nu a observat că s-a rănit la genunchi.

29 apr. 2018, 11:55

Brigitte Năstase a venit cu piciorul plin de sânge la club, în Mamaia, scrie cancan.ro. Asaltată de jurnaliști în fața localului, bruneta a uitat de julitura serioasă despre care doar ea știe cum a căpătat-o. Soția lui Ilie Năstase a purtat o fustiță mini, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi. Întrebată de reporteri ce a pățit, Brigitte a părut surprinsă: „Aaaaaaa, da, m-am lovit! Nu știu cum!”.

Citeşte şi Cristian Daminuţă, după ce Ilie Năstase l-a acuzat că „socializează” cu Brigitte. „Eu şi Brigitte ne cunoaştem din Timişoara”

Deși s-au certat ca la ușa cortului în ultima perioadă, fostul mare tenismen li soția sa au ieșit împreună, la braț, într-un club de fițe din Mamaia. Bruneta a lămurit și situația cu fotbalistul Cristian Daminuță, căruia Nasty i-a scris o serie de mesaje în care îl amenința că o pățește dacă se mai bagă în seamă cu Brigitte.