Brigitte Sfăt, BOLNAVĂ GRAV şi fără susţinerea lui Ilie Năstase. MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE

Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase, face noi confesiuni cutremurătoare după ce a anunţat că este grav bolnavă. "Nu am pe nimeni alături", susţine Brigitte Sfăt, care recunoaşte că nu se poate baza prea mult nici măcar pe ajutorul soţului.

05 iul. 2016, 07:23
Brigitte Sfăt, BOLNAVĂ GRAV şi fără susţinerea lui Ilie Năstase. MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE

Brigitte Sfăt este doar la un pas distanţă de o intervenţie chirurgicală dificilă. Pusă la grea încercare de soartă, soţia lui Ilie Năstase a mărturisit pentru Libertatea că este nevoită să înfrunte singură boala de care suferă.

Ilie Năstase, DISTRUS după ce soţia sa a fost diagnosticată cu o BOALĂ CRUNTĂ

„Mi-am dat seama că sunt singură, că nu am pe nimeni. Dacă ar fi să cad la pat, să am nevoie de îngrijiri şi să nu mă pot mobiliza, nimeni nu ar veni la mine. În afară de fetiţa mea, nu prea am în cine să-mi pun baza”, a spune Brigitte Sfăt.

Nici de la Ilie Năstase nu are aşteptări prea mari pentru că, spune ea, soţul ei nu este atât de puternic pe cât pare: „El e ca un copil. Are nevoie de o persoană care să aibă grijă unde îşi pune telefonul, cine plăteşte facturile… Din păcate, toate atribuţiile astea cad în sarcina mea. El este foarte boem, dar, în orice caz… el este Ilie Năstase”.

Brigitte Sfăt, posibila cauză a TUMORILOR. Cum a ajuns să sufere de o BOALĂ CUMPLITĂ

De altfel, fostul tenismen a fost foarte rezervat în declaraţii când a fost întrebat despre starea de sănătate a soţiei: „Nu pleacă la nicio Viena. Ea vine la Bucureşti. Vine cineva de la Viena s-o vadă, dar după aia nu ştiu ce o să facă”.

Brigitte Sfăt susţine că a ajuns la concluzia că este singură după ce, în urmă cu ceva vreme, a fost internată în spital, fiind la un pas de a-şi pierde viaţa, iar Ilie Năstase abia dacă a avut curajul să o viziteze.

Brigitte Sfăt, operată de urgenţă cu un diagnostic crunt. „Este vorba de două tumori….”

„Eu eram la un pas să mor, iar Ilie era mai mult preocupat de starea lui de sănătate decât de a mea. Venea la mine la spital doar când îşi făcea el tratamentul de recuperare, stătea puţin şi pleca, nu conştientiza că sunt grav şi că pot să mor”, mărturisea Brigitte Sfăt.