„Brokerul fugar” Cristian Sima DEZVĂLUIE cine sunt cei mai bogaţi români: Năstase şi Hrebenciuc au 900 de milioane de euro

Brokerul Cristian Sima, dezvăluiri despre averile lui Năstase şi Hrebenciuc. Cei doi ar avea cash 900 de milioane de euro. Cea mai mare parte din sumă, însă, ar ţine-o în bănci.

02 sept. 2016, 10:28
„Brokerul fugar” Cristian Sima DEZVĂLUIE cine sunt cei mai bogaţi români: Năstase şi Hrebenciuc au 900 de milioane de euro

„În cash? Năstase și Hrebenciuc! 900.000.000 de euro, cam atâta au. Cea mai mare parte din sumă o au pitită prin bănci, pe afară. Dacă există în România și milionari care nu apar în nici un top? Florin și Măriuca Talpeș – Softwin. Au o afacere sănătoasă, nu vreo combinație cu statul”, a dezvăluit Sima într-un interviu pentru Evz.

Averea celui mai cunoscut broker din România

Câți bani are Cristian Sima în buzunar? Folosește carduri sau cash? „Din ce cărți am vândut aseară, am 900 de lei, mai am 100 de franci și 400 de euro. Mai dețin un card de debit pe care sunt 2.000 de franci elvețieni și o carte de credit pe care am o linie de 2.000 de franci. Asta-i tot”.

În 2008-2009 aveam o avere personală de 35-40 de milioane de euro cash. Acum mai am ceva proprietăți în România. Vreau să le vând, dar nu am cui. Am sedii de birouri goale. N-a ce să fac cu ele. Mai am niște terenuri pe la mare, câteva sute de metri pătrați pe la 2 Mai, Vama Veche. Casa din Elveția este, însă, o avere. Face cam trei milioane și ceva de euro. Doar că nu este a mea, ci a fetei mele. Eu sunt în faliment personal. Bine, mai am de dat la bancă, în Elveția, cam 1.100.000 de euro pentru casă”, spune Sima.