Bruce Willis s-a îmbătat atât de tare încât a fost dus pe braţe la maşină. În ce hal a ajuns actorul FOTO

O fi el „greu de ucis”, dar nu e deloc greu de îmbătat! Zilele trecute, Bruce Willis s-a îmbătat atât de tare încât a fost cărat pe braţe până la maşină pentru că nu se putea ţine pe picioare. Actorul în vârstă de 63 de ani a petrecut într-un club din Londra până noaptea târziu. A avut nevoie ca bodyguarzii clubului să îl ducă pe braţe până la maşină pentru că actorul se împleticea vizibil şi abia dacă era în stare să articuleze două cuvinte inteligibile.

08 ian. 2019, 13:18

Când merge la petreceri, Bruce Willis are grijă să nu rămână nimic prin pahare, scrie click.ro. Recent, Bruce Willis s-a îmbătat atât de tare încât a fost dus pe braţe la maşină! Bruce Willis a vrut să profite de vizita la Londra şi a ieşit cu băieţii în clubul cu circuit închis Annabel’s.

Citește și Bruce Willis, în rolul antrenorului de box Cus D’Amato într-o dramă despre descoperirea lui Mike Tyson

Nu a plecat de acolo decât după ce a băut mai mult decât putea duce. Obişnuit pentru rolurile de dur, Bruce are să fi renunţat complet la masca din seria „Greu de ucis” după câteva pahare de tărie. La ieşirea din lcub a avut grijă să le adreseze câteva înjurături incoerente ziariştilor din faţa localului şi să le mulţumească bâlbâit bodyguarzilor care l-au dus pe braţe la maşină.