Bucureştiul, inundat în câteva minute din cauza ploii. Trafic paralizat, străzi impracticabile şi tramvaie RATB blocate

Publicat: Joi, 21 Iunie 2018 11:04 // Actualizat: Joi, 21 Iunie 2018 13:44 // Sursa: romaniatv.net

Mai multe străzi şi şosele din Capitală au fost inundate în urma ploii de joi dimineaţă, îngreunând traficul. Mijloacele de transport în comun ale RATB au rămas de mai multe ori blocate din cauza penelor de curent şi acumulării de apă, iar pompierii au fost nevoiţi să intervină şi pentru extragerea apei din locuinţe.

Au existat acumulări de apă pe străzile Răcari şi Constantin Ştefan nr. 28, pe Calea Călăraşilor în zona Halei Traian şi pe Bd. Camil Ressu, în zona pieţei Râmnicu Sărat din Sectorul 3, pe Bd. Tineretului, Şos. Olteniţei / Str. Vultureni, Şos. Mihai Bravu / Calea Văcăreşti (Pod Abator), Calea Şerban Vodă / Bd. Gheorghe Şincai şi un subsol de bloc inundat pe Şos. Olteniţei nr. 103 din Sectorul 4.

În Sectorul 5 au fost probleme pe Str. Pucheni (sensul dinspre Confort Urban către zona târgului), Str. Teiuş (ambele sensuri de circulaţie), Str. Bega, Str. Sf. Ana şi Str. Garoafei / Str. Iaşi, iar în Sectorul 6, în zona Pod Grozăveşti şi Str. Intrarea Pătrarului / Str. Poiana Lacului.

Potrivit news.ro, pompierii au fost nevoiţi să intervină pentru extragerea apei din locuinţe pe Aleea Giurgeni din Sectorul 3, unde apa are 20-30 de centimetri la nivelul carosabilului, precum şi pe Strada Feteşti.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a fost inundat şi bd. Tineretului, în faţa Palatului Copiilor.

Din cauza ploii, traficul rutier a fost îngreunat şi inclusiv mijloacele de transport în comun au avut probleme, tramvaiele şi troleibuzele rămând de mai multe ori blocate timp de câteva zeci de minute din cauza penelor de curent şi acumulării de apă.

  • PMB: Echipele ApaNova şi operatorii de salubritate intervin pentru evacuarea acumulărilor de apă, în urma ploii

Echipele ApaNova, operatorii de salubritate, precum şi toate instituţiile aflate în subordinea PMB intervin joi pentru evacuarea acumulărilor de apă şi pentru soluţionarea defecţiunilor apărute la sistemul de semaforizare, având în vedere precipitaţiile abundente înregistrate în ultimele ore în Capitală, informează Municipalitatea.

Potrivit ApaNova, precizează sursa citată, pe raza municipiului Bucureşti s-au înregistrat cantităţi importante de apă, respectiv o medie de 20,81 litri/mp şi o cantitate maximă de 35 litri/mp, cele mai afectate sectoare fiind 3 şi 4.

Pentru remedierea problemelor semnalate în teren, ApaNova intervine în prezent cu 49 de autoutilitare şi autocurăţitoare şi cu 112 operatori manuali.

Operatorii de salubrizare din toate sectoarele acţionează pentru curăţarea gurilor de scurgere şi îndepărtarea deşeurilor aduse de ploaie, astfel încât să permită evacuarea apelor la reţeaua de scurgere.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
apă Bucureşti inundaţii inundatii bucuresti ploaie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6478
RON
19 Dec
noapte -3 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H