Bucurie fără margini pentru Ioana Tufaru şi soţul ei. Cei doi tineri s-au mutat în casa oferită de Becali

Impresionat de drama celor doi tineri, patronul Stelei a anunţat în exclusivitate la România TV că o va ajuta pe fiica Andei Călugăreanu.

04 aug. 2015, 06:15
Bucurie fără margini pentru Ioana Tufaru şi soţul ei. Cei doi tineri s-au mutat în casa oferită de Becali

Noaptea care a trecut a fost una liniştită pentru Ioana Tufaru şi soţul ei. Cei doi nu au mai dormit pe bancă în parc, ci în casa lor. Fericiţi că au scăpat de probleme, cei doi tineri şi-au făcut declaraţii de dragoste,iar la final un selfie în noua lor casă, potrivit România TV.

Ioana Tufaru şi soţul ei au fost duşi de Gigi Becali într-un complex de locuinţe amenajat de afacerist pentru angajaţii săi.

Citeşte şi Gigi Becali, GEST URIAŞ pentru Ioana Tufaru. „Mă ocup eu de TOT!” VIDEO

 

Situaţia dramatică în care se află Ioana Tufaru l-a impresionat pe Gigi Becali. După un reportaj difuzat de România TV, patronul Stelei a anunţat în exclusivitate că vrea să o ajute şi pe fiica Andei Călugăreanu şi pe soţul ei, care în prezent trăiesc pe stradă.

Ioana Tufaru şi soţul ei nu sunt chiar singuri pe lume. Ei l-ar avea lângă ei pe bunicul copilului, dar acesta nu vrea să audă de cei doi. Ioana. Bărbatul a declarat pentru emisiunea Cancan TV că fiul şi nora sa i-au furat banii. Pe de altă parte, iubitul Ioanei Tufaru spune că tatăl său nu poate accepta gândul că în curând va deveni bunic. Gigi Becali şi-a făcut milă de ei şi a anunţat în exclusivitate pentru România Tv că-i va ajuta pe cei doi cu o locuinţă. De cealaltă parte, cei doi amorezi neagă acuzaţiile şi spun că au ajuns pe străzi din cauza bărbatului după ce i-a dat afară din casă.