Budescu se întoarce în Liga 1. Are oferte de la Steaua, Dinamo şi Astra

Steaua, Astra şi Dinamo se luptă pentru semnătura lui Constantin Budescu, iar mijlocaşul a anunţat ce planuri are.

25 iul. 2016, 14:42
Budescu se întoarce în Liga 1. Are oferte de la Steaua, Dinamo şi Astra

„Am vorbit cu Astra, Dinamo şi Steaua. La finalul săptămînii voi şti unde merg. În China nu mă întorc. Nu sînt accidentat, acum mă pregătesc şi cu ajutorul unui aparat pe care îl foloseşte şi Ronaldo, pentru oxigenarea sîngeului.Prioritar e să-mi găsesc echipă de club, apoi mă voi gîndi şi la echipa naţională. E bine că a venit un selecţioner străin”, a spus Budescu.

Fostul căpitan al Astrei, Constantin Budescu, a dezvăluit ce discuţii a purtat cu oficialii lui Dinamo, iar Dalian Yifang, actuala lui echipă, este dispusă să-l împrumute pentru un sezon în Liga 1.
Deşi a recunoscut că a negociat cu oficialii lui Dinamo, Constantin Budescu susţine că Astra Giurgiu are cele mai mari şanse să obţină împrumutul său. „Eu zic că sînt șanse să revin la Astra, da. Dar trebuie să-și dorească și Astra acest lucru. Mingea este, oarecum, la ei. O să vorbim concret săptămîna viitoare. Am vorbit și cu domnul Negoiță și cu domnul Andone. Mi-au spus că sunt interesați și că rămâne să mai discutăm„, a spus Budescu.