Bulibaşa din Dolj, ASASINAT la comanda FIULUI său. Coleg de clasă, plătit cu 50.000 de euro ca să ucidă

Un bulibaşă din Dolj a fost asasinat în noaptea 15 spre 16 august, când i-a fost tăiat gâtul cu un cuţit chiar în propria locuinţă. Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe ucigaş şi au descoperit că acesta acţionase la cererea fiului bulibaşei, transmite România TV.

RomaniaTV.net
11 sept. 2014, 06:34
Bulibaşa din Dolj, ASASINAT la comanda FIULUI său. Coleg de clasă, plătit cu 50.000 de euro ca să ucidă

În localitatea Cârcea din Dolj toată suflarea dormea după petrecerea dată de Sfânta Maria. La cinci dimineaţa, liniştea a fost străpunsă de un strigăt de groază. Femeia şi-a găsit bărbatul într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat.

„Au venit nişte hoţi şi l-au tăiat pe nepotul meu noaptea. I-au luat gâtul jos”, a relatat o rudă a victimei.

Bărbatul ucis era foarte cunoscut şi înstărit. Deşi rubedeniile susţin că scopul ucigaşilor a fost jaful, din casă nu a dispărut vreun bun de valoare. „Nu au luat nimic, nu au cerut nimic. I-a luat gâtul. Era cu nevastă-sa în pat”, a spus un alt membru al familiei.

Crimă înfiorătoare în Dolj. Un ţigan a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă

După o anchetă a procurorilor şi poliţiştilor de trei săptămânia au fost coroborate toate informaţiile, anchetatorii ajungând la concluzia că asasinatul a fost comandat de către fiul de 18 ani al victimei, despre care Iulian Rădulescu, unul dintre liderii romilor, susţine că este înfiat şi nu copil natural al lui Toma.

Relaţiile dintre bulibaşă şi fiul adoptiv erau tensionate din cauza unor datorii făcute de adolescent, urmate de decizia bulibaşei de a nu-l mai susţine financiar. Fiul său avea datorii mari la cămătari, ajungând chiar să fure salba de aur a mamei sale pentru a-şi achita datoriile.

Fiul a contactat un tânăr de 20 ani căruia i-a spus că ar avea nevoie de cineva dispus să-i omoare tatăl. Fiul bulibaşei a fost trimis către un coleg de clasă, tot de 18 ani, căruia i-a promis 50.000 de euro dacă reuşeşte să comită atentatul, însă banii nu au ajuns niciodată la ucigaş.

Miercuri, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii şi trei persoane au fost arestate: asasinul pentru omor calificat, fiul pentru instigare la omor, iar intermediarul pentru complicitate la omor.

Crima din Dolj, înconjurată de mister. Indivizii care l-au ucis pe unul dintre cei mai bogaţi ţigani, de negăsit