BUTE ALVAREZ. Lucian Bute, jignit GRAV de Eldeir Alvarez. Meciul este pe 25 februarie

BUTE ALVAREZ. Eldeir Alvarez l-a atacat dur pe Lucian Bute cu zece zile înaintea meciului programat la Centre Videotron din Quebec. Cine câştigă va boxa pentru titlul mondial cu Adonis Stevenson, în toamna anului 2017.

15 feb. 2017, 06:29
BUTE ALVAREZ. Lucian Bute, jignit GRAV de Eldeir Alvarez. Meciul este pe 25 februarie

BUTE ALVAREZ. Eldeir Alvarez este convins ca-l va determina pe Lucian Bute sa se retraga. Mai mult, sud-americanul, neinvins in boxul profesionist, considera ca nu merita sa se luptepentru un titlu mondial daca nu reuseste sa-l bata pe roman.

BUTE ALVAREZ. „E o oportunitate pentru mine, sa lupt cu un boxer popular, mai ales in Canada. E stangaci, la fel ca Stevenson, plus ca e o oportunitate sa-mi cresc popularitatea. Cu tot respectul pentru Bute, dar daca nu esti in stare sa-l bati, nu meriti sa lupti pentru titlu cu Stevenson”, a declarat Alvarez, conform BoxingNews24.

BUTE ALVAREZ. „Lupta noastra va fi probabil ca o partida de sah. O sa-l fac pe Bute sa se retraga dupa aceasta lupta”, a continuat Alvarez.

BUTE ALVAREZ. Lucian Bute are in palmares 36 de meciuri, din care a castigat 32 (25 prin KO), a remizat una si a fost invins de trei ori. De partea cealalta, Eldeir Alvarez are 21 de lupte, toate castigate, 10 dintre ele prin KO.

BUTE ALVAREZ. Lucian Bute a boxat ultima dată în data de 1 mai 2016 şi a remizat cu americanul Badou Jack, într-un meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

BUTE ALVAREZ. Pe 25 noiembrie 2016, pugilistul român a scăpat de suspendarea pentru dopaj din partea Comisiei de box a Districtului Columbia, SUA. Suspendarea de şase luni pentru consumul de Ostarină (substanţă interzisă) a expirat la 6 noiembrie, iar Bute a fost de acord cu verdictul şi a donat 50.000 de dolari în contul versiunii WBC, pentru lupta împotriva dopajului. Bute a deţinut timp de aproape cinci ani (2007-2012) centura de campion IBF la categoria supermijlocie.