Lucian Bute, anunţ de ULTIMĂ ORĂ înaintea meciului pentru titlul mondial IBF

Lucian Bute a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Londra, căeste convins de faptul că va recuceri titlul mondial IBF pe 28 noiembrie, la meciul cu britanicul James DeGale.

08 oct. 2015, 15:31
Lucian Bute, anunţ de ULTIMĂ ORĂ înaintea meciului pentru titlul mondial IBF

„Sunt bucuros că mă aflu aici. Ultima dacă când am fost aici am avut o experienţă neplăcută, în 2012 (n.r. – înfrângere în faţa lui Carl Froch, la Nottingham). Mi-am pierdut titlul. Iar acum mă simt pregătit, am o echipă nouă, oameni noi în spatele meu, îi mulţumesc managerului meu pentru că mi-a dat acestă oportunitate de a deveni din nou campion mondial. Este important pentru mine deoarece am deţinut aceasă centură cinci ani. Pe 28 noiembrie voi fi noul campion mondial”, a declarat Lucian Bute.

James DeGale a declarat, la rândul său, că Lucian Bute nu va reuşi să îi ia centura: „Lucian Bute a fost campion mondial o perioadă îndelungată, patru sau cinci ani, şi-a apărat cu succes titlul de mai multe ori, este un boxer foarte bun. Acest tip încă îşi doreşte mult să câştige, îşi vrea centura înapoi, dar credeţi-mă, sunt prea tânăr, prea proaspăt, prea bun pentru el!”.

Lucian Bute va boxa, la 28 noiembrie, la Videotron Centre din Quebec, cu britanicul James DeGale, care îşi va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie.