Buzoian reţinut după ce şi-ar fi ucis un prieten cu care ar fi avut o relaţie intimă, apoi ar fi ascuns cadavrul în beciul casei

Un bărbat de 66 de ani din judeţul Buzău a fost reţinut după ce şi-ar fi ucis un prieten cu care ar fi avut o relaţie intimă, apoi ar fi ascuns cadavrul în beciul casei, unde a fost descoperit după două săptămâni.

14 apr. 2017, 13:05
Buzoian reţinut după ce şi-ar fi ucis un prieten cu care ar fi avut o relaţie intimă, apoi ar fi ascuns cadavrul în beciul casei

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 66 de ani din localitatea Valea Râmnicului a fost reţinut, după ce o femeie a sunat, joi, la 112 şi a anunţat că un cunoscut de-al său i-a dezvăluit că şi-a ucis prietenul în urmă cu aproape două săptămâni, după care a ascuns cadavrul în beciul locuinţei, informează news.ro.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Buzău, în urma cercetărilor stabilindu-se că fapta se confirmă.

Citeşte şi BALENA ALBASTRĂ face o nouă victimă în România. Un elev de clasa a IX-a s-a tăiat pe mână cu lama

Primarul din Valea Râmnicului, Marian Galbenu, a declarat că bărbatul de 66 de ani şi victima sa, în vârstă de 35 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi avut o relaţie intimă.

Crima ar fi avut loc în urma unui conflict izbucnit între cei doi. Bărbatul de 66 de ani l-ar fi strâns de gât pe cel de 35 de ani, apoi l-a lovit cu o cărămidă în cap, omorându-l. Ulterior, agresorul a ascuns cadavrul în beciul gospodăriei sale.

Joi, el i-ar fi povestit unei femei, o rudă apropiată, ce s-a întâmplat, iar aceasta a sesizat Poliţia.