Ca în TELENOVELE: Două mame şi-au dat seama că fiicele lor au fost SCHIMBATE la naştere din ÎNTÂMPLARE

Două mame din Argentina au fost reunite cu fiicele lor nou-născute după ce au petrecut trei săptămâni îngrijind copii care nu erau ai lor, fără să ştie că fetele lor fuseseră schimbate la naştere între ele.

RomaniaTV.net
24 oct. 2013, 16:52

Maria Lorena Gerbeno şi Veronica Tejada au îngrijit, fără să ştie, timp de trei săptămâni, copilul una alteia, după ce fiice lor au fost schimbate la naştere dintr-o greşeală a spitalului.

Maria Lorena Gerbeno, în vârstă de 37 de ani, avocat din San Juan, avea o suspiciune că ceva este în neregulă cu fiica ei nou născută. 

Citeşte şi S-au născut cu şanse mici de supravieţuire, dar au ajuns la 80 de ani: Cei mai bătrâni tripleţi

Atât ea cât și Veronica Tejada au născut două fete sănătoase pe 30 septembrie la Sanatorio Argentino, o clinică privată din San Juan, potrivit DailyMail.

Gerbeno, care are, de asemenea, doi copii mai mari, a născut-o pe fiica ei prin cezariană şi medicii i-au spus imediat după naştere că fata ei cântăreşte 2.9 kilograme.

Cu toate acestea, atunci când fetiţa i-a fost arătată ulterior, asistentele de la clinică i-au spus că aceasta cântărea aproape 3.7 kilograme și că a fost născută prin naștere pelviană.

„Le-am spus că nu poate fi adevărat , dar ei au spus că probabil am înţeles eu greșit. Nu am primit niciun răspuns atunci”, a povestitt doamna Gerbeno.

Citeşte şi O americancă a născut cei mai mari tripleţi din lume

Potrivit Mariei Gerbeno, instinctul ei matern îi șoptea la ei că ceva nu era în regulă.

Sentimentul persistent de suspiciune s-a transformat în certitudine atunci când, într-o intorsătură a destinului desprinsă direct dintr-un film de Bollywood, Gerbeno s-a întâlnit cu Veronica Tejada la clinică atunci când amândouă au venit pentru un consult.

Noile mămici au început să discute între ele şi în curând şi-au dat seama că greutatea la naștere a copiilor lor se potrivea perfect, până la ultimul gram.

Hotărâtă să descopere adevărul, Gerbeno a făcut o plângere penală și a obţinut o testare ADN, care a confirmat săptămâna trecută că bebelușii celor două au fost schimbaţi accidental la naștere.

Luni, cele doua femei şi soţii lor s-au întâlnit în cele din urmă în instanță pentru a se reuni cu copiii lor.

Clinina privată San Juan a recunoscut că a existat o „greșeală” şi că o anchetă este în derulare.

Atât Maria Gerbenos cât şi Veronica Tejadas iau acum în considerare o acțiune în justiție împotriva spitalului.