Cafea cu SEX, ultima tendinţă în barurile din America VIDEO

O stripteuză americană a făcut afacerea vieţii ei. Femeia a deschis un lanţ de cafenele care le servesc clienţilor şi ... ceva în plus, mai precis, un număr sex normal sau oral, în funcţie de "comandă".

02 sept. 2014, 15:04

Localul, care sub denumirea de cafenea, maschează un bordel în toată regula i-a adus fostei stripteuze Carmela Paniko peste 2 milioane de dolari în numai 3 ani. Ea şi-a creat un lanţ de cafenele „specializate”, ajungând în prezent la şase, în statul american Washington.

Clienţii vin ca muştele la miere, ademeniţi de serviciile oferite: „Cafea, gogoşi şi mult sex”, după cum îşi fac reclamă chelneriţele prostituate. Serviciile sexuale ale chelneriţelor constau într-o partidă de sex normal sau oral, de cele mai multe ori, acestea desfăşurându-se chiar în spatele tejghelei cafenelei.

Citeşte şi Sex contra… Cele mai ciudate oferte sexuale

Serviciile costă însă. De pildă, cel mai ieftin este privitul şi pipăitul sânilor sau sexului chelneriţei: 14 dolari. Pentru 100 de dolari, lucrurile se schimbă, clienţii plecând profund satisfăcuţi de toate serviciile fetelor. Acestea au vârste curprinse între 21 şi 25 de ani. În timpul programului, sunt îmbrăcate în costume de baie, ca să fie cât mai sexy şi să îi provoace astfel pe clienţi. 

Citeşte şi În Crimeea, domnişoarele au început să poarte costume de baie cu imaginea lui VLADIMIR PUTIN

Poliţia a descoperit reţeaua de prostituţie mascată, iar în urma anchetei s-a aflat că o prostituată din acest lanţ poate face pe an aproximativ 500.000 de dolari din prestaţiile ei. Când poliţiştii au descins la casa Carmelei, fosta stripteuză avea în locuinţă 250.000 de dolari.