Călin Popescu Tăriceanu, ţepuit de un samsar de maşini. Preşedintele Senatului îşi caută dreptatea la tribunal

Călin Popescu Tăriceanu este aşteptat marţi, la Judecătoria Sectorului 6, în calitate de parte vătămată într-un proces de înşelăciune.

RomaniaTV.net
21 mart. 2017, 13:52
Călin Popescu Tăriceanu, ţepuit de un samsar de maşini. Preşedintele Senatului îşi caută dreptatea la tribunal

Călin Popescu Tăriceanu se află în proces cu un bărbat din Târgu Mureş, care a trăit mulţi ani în Germania, unde a devenit samsar de maşini. Acesta l-a convins pe Tăriceanu că îi va face rost de o limuzină de lux la un preţ extrem de bun, potrivit stirileprotv.ro. I-a trimis pe mail şi fotografii cu maşina, însă de fapt acestea înfăţişau o maşină expusă în vitrină unui dealer din Germania. Tăriceanu ar fi acceptat să trimită suma de bani acestui personaj pe care l-a cunoscut prin interemediul unei cunoştinţe comune.

În total, Tăriceanu i-a trimis 14.500 de euro, dar nu a mai văzut nici maşina, nici banii, iar samsarul i-a spus că, în drum spre România, cutia de viteze a maşinii s-a stricat, aşa că a trebuit trimisă în service. Ancheta a scos însă la iveală că bărbatul nu cumpărase nicio maşină.

Tăriceanu speră să obţină recuperarea pagubei, dar autorităţile nu au reuşit încă să dea de inculpat, astfel că şansele sale de a-şi reprimi banii sunt aproape nule, mai ales că individul nu are nimic pe numele sau.