Campania MakeSomeNoise de la NetBet, aplicată literal de o companie de gaming în centrul Londrei

Daca pentru noi, romanii, aflati la rascrucea imperiilor, tancul este un simbol al invaziei, pentru britanici nu este decat o jucarie numai buna de promovat jocurile si distractia.

16 nov. 2015, 15:35

Zilele acestea, in centrul Londrei, compania de gaming NetBet, o companie de jocuri de noroc cu o vechime de peste 7 ani pe aceasta piata si care duce marketingul la un alt nivel si-a expus logo-ul pe un tanc britanic Abbot de 17 tone care, in anii ’60 cand functiona ca masinarie militara, putea sa traga cu precizie obuze ucigase la 15 kilometri distanta.

Masinaria infernala a fost intre timp imblanzita de un pasionat de tancuri, Nick Mead, care a cosmetizat-o si a adaptat-o pentru turism in capitala britanica. Astfel, oricine are 1500 de lire sterline pentru o asemenea fantezie, poate sa viziteze timp de trei ore principalele obiective turistice ale Londrei cocotat ca un veritabil invadator la cativa metri inaltime fata de orice alt trecator.

Tancul a colindat prima data capitala britanica in cadrul unei campanii intitulata sugestiv #MakeSomeNoise. Huruitul celor 17 tone de otel si marimea impresionanta a vehicolului a atras, evident, toate privirile si privelistea a fost imortalizata in zeci de mii de fotografii. Meg, una din tinerele de pe turela: „A fost incredibil… Niciodata nu s-au uitat mai multi tipi dupa mine pe strada”.