Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Febra sportului cuprinde întreaga familie

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 este un minunat prilej de sport în familie, de a-ţi învăţa micuţul cât de importante sunt mişcarea, cooperarea şi spiritul fair play.

RomaniaTV.net
16 iun. 2014, 07:31
Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Febra sportului cuprinde întreaga familie

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 care tocmai a inceput si care, cu siguranta, il va captiva pe tati in urmatoarea luna, dar si vacanta de vara care promite mult timp liber si distractie in aer liber sunt ocazii importante pentru a-l invata pe micutul tau sa iubeasca miscarea si sa inteleaga importanta ei.

Campionatul Mondial de Fotbal 2014, moment prielnic pentru activitati sportive

Prin urmare, pe langa vizionarea meciurilor din Campionatul Mondial de Fotbal 2014 si sustinerea echipei favorite, tati isi poate invata copilul sa joace fotbal, sa paseze, sa apere poarta. Astfel, micutul sau se poate transforma dintr-un suporter din „fotoliu” intr-un jucator pasionat si activ.

Iar in timpul vacantei de vara, si mami si tati, trebuie sa-si stimuleze copilul sa faca miscare afara. Pentru ca puterea exemplului este foarte importanta, cei care dau tonul trebuie sa fie chiar ei. Nu uita: daca tie nu iti place sportul, e foarte dificil sa-i dovedesti prichindelului tau cat de importanta este miscarea. Parintii sunt modelul si in acest caz. Esti o fire comoda? Ai grija! Nici copilului tau nu-i va placea sa alerge sau sa mearga pe jos. Asa ca, in loc sa mergi la cumparaturi cu masina, fa o scurta plimbare, impreuna cu copilul tau.

Citeste mai multe pe mami.ro.