Cancerul la sân face ravagii şi printre divele de la Hollywood. Actriţe celebre care suferă de cumplita boală VIDEO

Tot mai multe actriţe de la Hollywood sunt depistate cu cancer la sân. Ultima care a anunţat că suferă de cumplita boală este Julia Louis-Dreyfus, cea care a jucat-o pe Elain în serialul Seinfield.

29 sept. 2017, 10:33
Cancerul la sân face ravagii şi printre divele de la Hollywood. Actriţe celebre care suferă de cumplita boală VIDEO

Julia Louis-Dreyfus a făcut public pe pagina ei de socializare faptul că suferă de cancer la sân, informează România TV. „Una din opt femei face cancer de sân. Astăzi, eu sunt una”, a scris actriţa.

Citeşte şi Veşti triste pentru fanii serialului Seinfied: „Elaine” este bolnavă de cancer

La 56 de ani, Julia Louis-Dreyfus este cea care deţine titlul de actor care a primit cele mai multe premii Emmy pentru un rol. Iar vestea că are cancer a primit-o după ce a luat a şasea oară consecutiv premiul Emmy pentru rolul Selina Meyer din serialul HBO „Vicepresedinta/Veep”.

În urmă cu doi ani, o altă vedetă de la Hollywood a aflat că suferă de aceeaşi boală. Shannen Doherty sau Brenda din „Beverly Hills” se luptă de doi ani cu cancerul. Acum ea a terminat tratamentul cu chimioterapie şi speră că a scăpat de teribile boală.

Citeşte şi Shannen Doherty, complet schimbată după ce a învins cancerul FOTO

Cancerul a semănat teroare în rândul vedetelor. Angelina Jolie a optat pentru dublă masectomie şi scoaterea ovarelor şi a trompelor uterine, pentru că în urma testelor medicale a descoperit că este predispusă să dezvolte şi ea tumori maligne.