Când visezi asta, se zice că diavolul îsi trimite câinii să te tragă în iad

Ţi s-a întâmplat să te trezeşti cu o stare de rău, de teamă, de frustrare, după ce ai avut un coşmar? Te-au urmărit aceste imagini pe tot parcursul zilei şi te-ai întrebat oare ce pot însemna? Iată ce prevestesc aceste vise urâte.

10 mai 2017, 11:06
Când visezi asta, se zice că diavolul îsi trimite câinii să te tragă în iad

Cădere de pe marginea unei prăpastii

Deseori visăm că sărim sau cădem în gol, iar imediat înainte de a atinge pământul, ne trezim speriaţi. Este un coşmar tipic, pe care mulţi îl avem, iar el reprezintă starea noastră fizică, de epuizare, şi cea psihică, de stres major. Totodată, ca şi vis prevestitor, prăpastia are semnificaţia unor noi sentimente trăite, a unei schimbări majore în viața sentimentală. De exemplu, de multe ori, cei care se visează căzând într-o prăpastie, se îndrăgostesc nebuneşte în viitorul apropiat. Dar asta nu înseamnă că acest vis prevesteşte întotdeauna o bucurie sau că persoana de care ne îndrăgostim ne va împărtăși sentimentele.

Citeşte şi Benone Sinulescu a visat moartea Ilenei Ciuculete

Mlaştină

Imaginea unei mlaştini în vis simbolizează o mare lipsă de încredere în sine. Talpa piciorului pe pământ este conexiunea noastră permanentă cu Universul, iar arunci când această legătură nu se arată în vis, din cauza unei malştini, calamităţi sau nisipuri mişcătoare, prevestirea este că te aşteaptă o mare dezamăgire, care-ţi va afecta încrederea în sine, te va duce pe un drum necunoscut. Poate simboliza pierderea unui examen important, ori pierderea locului de muncă.

Valuri mari de apă

Apa este un element sacru în parapsihologie. Practic, după simbolurile religioase, apa este cea mai complexă formă a mesajului de dincolo. Ea se poate arăta în multe forme, iar simbolistica este vastă şi necesită o interpretare exactă bazată şi pe celelalte elemente apărute în vis. De exemplu, cel mai des întâlnit coşmar este cel în care valuri uriaşe se năpustesc asupra ta. Ce semnifică? Apa este oglinda sufletului. Dacă ea este agitată, aşa vei fi şi tu. Dacă ea este neagră, tulbure, te aşteaptă supărări. Atunci când apa este limpede, clară, ea simboliziează împăcare. Atunci când ţi se arată sub forma unui râu frumos, visul te anunţă că vei trece peste probleme.

Păduri întunecate

Codrul este simbolul vieţii tale, fiecare copac simbolizând persoanele care-ţi sunt aproape sau pe care le cunoşti. Atunci când copacii sunt înalţi şi ameninţători, se poate ca pe viitor să te cerţi cu cineva din familie sau să rupi relaţii vechi de prietenie. Pădurea întunecată simbolizează stări rele, confuze. Dar atunci când se arată soarele, situaţia rea ce se va crea între tine si familie sau prieteni va fi spre binele tău.

Citeşte şi 8 semnificaţii ale viselor erotice pentru femei

Animale fioroase

Atunci când avem conştiinţa pătată, când am spus minciuni sau am făcut rău, intenţionat, unei persoane, se spune că diavolul îşi trimite câinii după tine să te tragă în iad. Aşadar, atunci când animale ciudate, lupi fioroşi sau altfel de arătări te aleargă şi te muşcă, e un semnal că trebuie să-ţi îndrepţi fapta. Atunci când în vis un câine, aparent blând, te muşcă, e posibil să fii trădat de un prieten bun.