Candidaţi exotici la europarlamentare: vrăjitoarea Sultana, paznicul delfinilor şi gimnasta adulţilor

Alegerile europarlamentare sunt o atracție pentru candidații care ies ușor din tiparele politicii. Vrăjitoare, cântăreți, ba chiar şi vedete din revistele pentru adulți se înghesuie să prindă un loc în băncile de la Strasbourg și Bruxelles.

RomaniaTV.net
01 mart. 2014, 12:49
Candidaţi exotici la europarlamentare: vrăjitoarea Sultana, paznicul delfinilor şi gimnasta adulţilor

În timp ce unii candidează pe listele de partid, alții, neacceptați de vreo formațiune politică, au decis să și încerce norocul pe cont propriu.

Un astfel de candidat este vrăjitoarea Sultana. Vrajitoarea spune că are puterea de a face și desface lucruri. Iar Sultana vrea și puterea de a decide pentru români. Și cum planul de a-și face partid nu prea i-a reușit, prezicătaorea vrea să încerce direct politica internațională, așa că spune că va candida la alegerile europarlamentare.

O altă candidată este gimnasta Corina Ungureanu. A câștigat inimile românilor cu medalii de aur la campionatele de gimnastică, pentru ca apoi să câștige inimile bărbaților cu aparițiile din revistele pentru adulți și chiar în filme interzise minorilor. Acum, fosta gimnastă Corina Ungureanu vrea să obțină și voturile românilor. Ea candidează ca independent la Parlamentul European.

De asemenea, fosta cântăreaţă Mihaela Mihai are un astfel de gând. De dragul românilor, spune acum fosta cântăreață Mihaela Mihai, ar vrea să devină parlamentar european. Nu e prima dată când încearcă, la alegerile trecute ea având probleme însă cu strângerea celor 100 de mii de semnături necesare. Acum Mihaela Mihai speră să aibă mai mult noroc.

Alt candidat este Remus Cernea. Devenit cunoscut la București după ce a susținut public parteneriatele civile între homosexuali și ..drepturile delfinilor, Cernea vrea acum să își expună teoriile și la Bruxelles.

Şi Damian Drăghici, un alt muzician, are vise de mărire. De la muzică Damian Drăghici a ajuns la …legi. Un an de experiență ca senator l-a făcut pe Drăghici să prindă gustul politicii. Acum,fostul muzician vrea să susțină drepturile românilor și pe plan european.