Cântăreaţa fără chiloţi la extragerea loto, supărată foc: Mă lupt cu prejudecăţile din România

Bijou, cântăreaţa care a reuşit să stârnească un mega-scandal în TVR, după ce a apărut în direct într-o rochie scurtă, pe sub care se spune că nu purta chiloţi, declară că este o fire expresivă şi libertină şi a vrut ca şi costumul ei să transmită acelaşi lucru.

02 mart. 2013, 21:41
Cântăreaţa fără chiloţi la extragerea loto, supărată foc: Mă lupt cu prejudecăţile din România
Bijou Official, cântăreaţa chemată să întreţină atmosfera la extragerea loto de joi, 28 februarie, le-a oferit o surpriză de milioane telespectatorilor. Imaginile tv au dezvăluit faptul că aceasta nu purta chiloţi pe sub scurta rochie cu care s-a prezentat în faţa camerelor.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani, originară din Bacau, nu a vrut să dezvăluie dacă purta sau nu lenjerie intimă, însă a vorbit despre cât de neconvenţionale sunt, în general, ţinutele sale.

„Sunt foarte pasionată de modă. Sunt o fire expresivă şi libertină, am vrut ca şi costumul să transmită acelaşi lucru. Ideea mi-a venit în timp ce înregistram piesa, doar se numeşte „Imma show U” şi nu ma voi opri aici: am schiţe cu următoarele costume pe care vreau să le folosesc în concerte. Mă lupt cu prejudecăţile din România şi îmi doresc să am puterea de a schimba imaginea femeii în societate. Trăim într-o societate modernă, oamenii ar trebui să-şi deschidă mintea mai mult”, a spus Bijou, potrivit cancan.ro.

Bijou a revenit de curand in Romania, dupa cativa ani in Paris.

VEZI: GAFĂ VESTIMENTARĂ: O cântăreaţa celebră a ieşit pe stradă îmbrăcată ca o găină FOTO