Cântăreţ celebru din România, condamnat la ÎNCHISOARE

Un celebru cântăreţ român, prins de polițiști conducând o mașină fără să aibă permis, a fost obligat să plătească o amendă. Pentru că nu s-a supus deciziei, jduecătorii l-au condamnat la închisoare.

22 nov. 2017, 06:46
Cântăreţ celebru din România, condamnat la ÎNCHISOARE

Hotărârea Curții de Apel Constanța este definitivă: „Condamnă pe inculpatul BORLEA RAREŞ-CORNEL, la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. În baza preved. art.91 Cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicată inculpatului BORLEA RAREŞ-CORNEL pe un termen de supraveghere de 2 ani şi care începe să curgă de la data sentinţei”.

Raoul se însoară! Cum arată iubita sa şi cum a reacţionat Mirabela Dauer

Cântărețul, pe numele de scenă Raoul, a primit mai întâi somația de a plăti amenda, dar acesta nu s-a supus deciziei: „Stabileşte suma de 100 lei pentru o zi amendă. Obligă inculpatul la plata unei amenzi în cuantum de 20.000 de lei. Atrage atenţia inculpatului că, în cazul neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”.