Care este CASA REGALĂ de care aparţii din serialul Urzeala Tronurilor, în funcţie de zodie

Urzeala Tronurilor este un serial epic, care face furori cu fiecare episod ce apare. Mulți dintre noi ne identificăm poat cu un personaj sau altul, dar te-ai gândit că zodiile au un cuvânt de spus în acest sens? Astăzi îți vom dezvălui cărei casă din Game of Thrones aparții, în funcție de semnul care te reprezintă!

21 aug. 2017, 12:24
Care este CASA REGALĂ de care aparţii din serialul Urzeala Tronurilor, în funcţie de zodie

Berbec – Casa Arryn

Berbecul este în mod tradițional determinat și încrezător, scrie tasta.ro. Dar la fel ca și Casa Arryn, ai tendința de a fi mândru, amețit și arogant. Asta îți poate aduce înfrângerea. Nu știi niciodată când cineva va încerca să te otrăvească sau să te împingă pe Ușa Lunii.

Citeşte şi GAME OF THRONES. Lista celor CINCI PERSONAJE care vor supravieţui până la FINALUL SERIALULUI

Taur – Casa Baratheon

Taurul este practic, devotat și responsabil. Dar uneori are tendința de a fi impulsiv și de a nu vrea să facă compromisuri. Și știți cine mai este impulsivă și încăpățânată? Casa Baratheon. Ca și Robert, Stannis și Renly, ești puternic, curajos, îndrăzneț și îți urmezi obiectivele. Casa Baratheon este o casă respectabilă, dar la fel ca și ea, ai grijă să nu duci lucrurile prea departe și să sfârșești prin a-ți arde propria fiică.

Gemeni – Casa Martell

Ai două laturi în tine. Poți fi afectuos, iubitor și ager, dar la fel de bine poți fi neliniștit. Casa Martell se potrivește cu natura ta schimbătoare și greu de prezis. Într-un minut ești gazda perfectă, în celălalt, otrăvești adolescentele cu ruj. Dar fii atent, nu știi niciodată când vine răzbunarea.

Rac – Casa Tully

Ești sensibil și emoțional, îți iubești mult familia, și la fel face și Casa Tully. Ești preocupat de datoria ta, dar poți fi și orbit de loialitate. E ușor ca cineva să te înjosească – și să te facă să fii de acord cu o căsătorie aranjată propusă de rege. La fel ca Blackfish, poți fi pesimist, suspect, dar și curajos, respectiv loial.

Leu – Casa Lannister

Ești mândru și ambițios. Vei conduce pe oricine îți iese în cale. Îți sună cunoscut? Casa Lannister este extrem d ambițioasă. Dar își face mulți dușmani răzbunători atunci când explodează întreg Septul. Ai grijă, Leule – pasiunea și creativitatea sunt lucruri minunate, dar se pot dovedi a fi și mortale atunci când sunt folosite din motivele greșite.

Fecioară – Casa Stark

Cunoscută pentru natura sa loială și prudență, Fecioara este cu siguranță un membru al Casei Stark. Ești foarte muncitoare și te pregătești din timp pentru venirea iernii. Cu toate acestea, abordarea ta metodică te poate împiedica să te joci mai des, așa că ai grijă să o mai slăbești puțin.

Balanță – Casa Tyrell

La fel ca și Casa Tyrell, Balanța iubește frumusețea și este cunoscută pentru inima sa blândă. Este fermecătoare i inteligentă, iar oamenii tind să o subestimeze (Bună, Olenna Tyrell!). Cu toate acestea, ești prea puțin naivă și indulgentă. Să spunem că oamenii precum Cersei te subestimează.

Citeşte şi Cum a intrat în faliment o celebră actriţă din „Game of Thrones”: A rămas cu 5 dolari în conturi şi a fost nevoită să îşi vândă casa

Scorpion – Casa Bolton

Îmi pare rău, Scorpionule, dar ești demn de membrii Casei Bolton! Într-o zi ești plin de resurse, curajos și pasionat, dar dacă ai o zi proastă, îți hrănești câinii cu bebeluși și bărbați, pentru că ești gelos și violent. Ai o mare capacitate de a manipula oamenii. Dar ai grijă să nu te transformi într-un Ramsey!

Săgetător – Casa Frey

Ești inteligent, superficial și încrezător, la fel ca și Casa Frey. Ești pozitiv și optimist, dar când oamenii nu te ascultă, faci nenorociri. Și pentru că ești inteligent, poți să acționezi rapid și eficient – ca la o nuntă, de pildă. Ești și mult prea conștient de sine, iar asta te face să fii vulnerabil. Ai grijă să nu ajungi cu capul tăiat într-o plăcintă, dacă nu te comporți bine.

Capricorn – Casa Mormont

Ești responsabil și auto-disciplinat, la fel ca și Casa Mormont. Te ții mereu de cuvânt, chiar dacă asta înseamnă să te alături Zidului sau să îți găsești un remediu pentru boala de piele.

Vărsător – Casa Targaryen

Ești onest, autentic, imaginativ și serios, la fel ca și Daenerys. Din nefericire, ești și imprevizibil, detașat și un adevărat sălbatic, la fel ca Regele Nebun.

Pești – Casa Greyjoy

Ești înțelept și intuitiv, dar la fel de bine poți fi fricos și credul, la fel ca Reek sau Theon. Exteriorul tău de fier protejează doar spiritul sensibil pe care-l ai.