Care sunt zilele în care ai voie să faci SEX! Ce spunea Părintele Cleopa

Poate nu te-ai gândit la asta până acum, dar se pare că duhovnicii au un răspuns la această întrebare. Preoții spun că există o regulă în această prvință, pentru toți creștinii.

28 feb. 2015, 17:04
Care sunt zilele în care ai voie să faci SEX! Ce spunea Părintele Cleopa

„Toată viaţa, creştinul, de când se cunună şi până la moarte, n-are voie să se împreuneze cu soţia lui decât numai marţea şi joia, dacă nu-i Post şi dacă nu-i sărbătoare atunci. Şi doctorii de azi, după ştiinţă, arată că cei mai sănătoşi copii devin din aceasta că bărbatul să nu aibă contact cu soţia decât de două ori pe săptămână. Marţea şi joia sunt lăsate pentru împreunarea soţului cu soţia, de când începe ziua, de la miezul nopţii”, spunea Părintele Cleopa, potrivit Unica.ro.

În plus, trebuie subliniat și faptul că este amăgire și înșelare diavolească pentru soții care, din cauza refuzului unuia, celălalt ajunge la autosatisfacere (păcatul malahiei) sau la preacurvie. Concluzia? Abstinenţa de la relaţii sexuale este o îngăduinţă din partea lui Dumnezeu, nu o poruncă de la El, așa că rămâne la latitudinea fiecărui cuplu să decidă ce e mai bine pentru ei.