Care sunt zilele norocoase pentru fiecare semn al zodiacului

Vrei să ştii în ce zi din săptămână eşti cel mai norocos? Iată care sunt zilele norocoase pentru fiecare semnl al zodiacului.

RomaniaTV.net
02 iul. 2015, 12:24
Care sunt zilele norocoase pentru fiecare semn al zodiacului

Norocul ţi-l faci cu mâna ta, însă în multe ocazii el apare atunci când nu te aştepţi. Conform astrologilor, există anumite zile din săptămână în care el se iveşte în calea ta, în funcţie de semnul zodiacal care te coordonează.

Luni. Se pare că lunea este ziua norocoasă a Racului. Deşi este începutul săptămânii şi nu multă lume iubeşte această zi, pentru Rac poate fi chiar una dintre zilele cele mai bune. Sensibilitatea deosebită a Racului nu este atât de pronunţată în această zi, fapt care pune lucrurile pe roate. Este o zi ideală pentru creaţie, moment în care imaginaţia atinge cotele maxime.

Citeşte şi Horoscop: Topul cele mai norocoase zodii în dragoste

Marţi. Marţea este ziua norocoasă pentru Berbec şi Scorpion. Este o zi în care nativii acestor două zodii se simt foarte energici şi reuşeşsc să ducă la îndeprinile numeroase task-uri. Dacă există în plan noi proiecte, e indicat ca acestea să fie puse în aplicare marţea.

Miercuri. Ziua ideală pentru Vărsător, Gemeni şi Fecioară este miercurea. Toate lucrurile bune care se petrec într-o săptămână, se ivesc în această zi. Este ziua ideală pentru comunicare, ziua în care intelingenţa este sporită şi ideile creative vin una după alta.

Citeste mai mult in Revista TEO.