Fuego are 15 procese de EXECUTARE SILITĂ

Fie că trece o zi sau fie că trec doar câteva ore, atât showbiz-ul românesc, cât şi lumea politică găzduiesc cele mai răsunătoare scandaluri. Noul scandal ce s-a abătut ca un trăsnet asupra lumii mondene a Capitalei îl vizează chiar pe binecunoscutul Fuego. Artistul este chemat în faţa judecătorilor în numai puţin de 15 dosare de executare silită intentate de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

RomaniaTV.net
09 feb. 2015, 10:43
Fuego are 15 procese de EXECUTARE SILITĂ

După ce a aflat că este chemat în faţa magistraţilor, Fuego trece prin momente de şoc.

Pe motivul că nu şi-a plătit la timp toate cele 15 amenzi, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România l-a citat în Instanţă pe Fuego. Cu fiecare amendă neplătită, Fuego primea un nou dosar şi câte o nouă executare silită, până a ajuns la recordul de 15 dosare. Pentru că Fuego nu a ajuns încă în faţa judecătorilor de la sectorul 1, acolo unde sunt înregistrate toate dosarele, aceste executări silite, în timp, i-ar afecta cariera.

Fuego a rămas fără permis. Vezi cu ce viteză se deplasa prin Bucureşti

Motivul de bucurie nu pare a se întrezări pre curând, dar ceea ce se ştie sigur este că Fuego are un motiv de bucurie. Artistul nu este singurul cu astfel de probleme. Mai exact şi Magda Catone, Daniela Gyorfi sau Gigi Becali au trecut prin această situaţie, care le-a golit conturile cu sume cuprinse între 30 de euro şi 60 de euro, potrivit Observator.tv.

Citeşte şi  Fuego, gestul ULUITOR care îl va costa scump. Nimeni nu credea că va putea face ASTA!