Carla’s Dreams, înlocuit de o sosie la X Factor. Ce s-a întâmplat cu artistul VIDEO

Carla’s a fost inlocuit de un alt talentat moldovean. Cat de mult s-a simtit lipsa acestuia vezi in continuare.

20 sept. 2018, 08:47
Carla’s Dreams, înlocuit de o sosie la X Factor. Ce s-a întâmplat cu artistul VIDEO

In culise, solistul trupei Carla's Dreams s-a intalnit cu un concurent venit din Chisinau, Sergiu Bunescu, scrie perfecte.ro. Acesta era costumat si machiat exact ca el. Artistul a vrut sa faca o farsa colegilor sai si l-a trimis pe concurent, in locul sau, la masa juratilor, alaturi de Delia. "Mi-as dori sa se prinda din start. Cum face primul pas in scena sa inteleaga ca nu sunt eu. Al doilea pas e minus un punct, al treilea tot asa. Daca reuseste sa stea pe scaun, pentru fiecare secunda e inca o zi de suparare pe colegi," a zis solistul faimoasei trupe.

Citeşte şi Arsenium, ex O-Zone, transformat total după ce a părăsit România. "Am şi eu o prietenă acum"

Daca Stefan Banica nici nu a observat ca e vorba despre o sosie a lui Carla's Dreams, Horia Brenciu nu s-a lasat pacalit, intelegand indata ca e o pacaleala. „Daca tu crezi ca eu pic in capcana ta, e ca si cand eu nu-mi cunosc colegul. Eu il stiu pe asta dupa miros", a replicat Horia imediat ce l-a vazut pe inlocuitorul lui Carla's Dreams.

Dupa ce au glumit pe seama acestei farse, Sergiu Bunescu a facut senzatie pe scena de la X Factor. Moldoveanul a interpretat piesa „Pana la sange" a lui Carla's. Juratii au ramas placut surprinsi de talentul acestuia, dar si de asemanarea izbitoare dintre vocile celor doi.

In culise, solistul trupei Carla’s Dreams s-a intalnit cu un concurent venit din Chisinau, Sergiu Bunescu, scrie perfecte.ro. Acesta era costumat si machiat exact ca el. Artistul a vrut sa faca o farsa colegilor sai si l-a trimis pe concurent, in locul sau, la masa juratilor, alaturi de Delia. „Mi-as dori sa se prinda din start. Cum face primul pas in scena sa inteleaga ca nu sunt eu. Al doilea pas e minus un punct, al treilea tot asa. Daca reuseste sa stea pe scaun, pentru fiecare secunda e inca o zi de suparare pe colegi,” a zis solistul faimoasei trupe.

Citeşte şi Arsenium, ex O-Zone, transformat total după ce a părăsit România. „Am şi eu o prietenă acum”

Daca Stefan Banica nici nu a observat ca e vorba despre o sosie a lui Carla’s Dreams, Horia Brenciu nu s-a lasat pacalit, intelegand indata ca e o pacaleala. „Daca tu crezi ca eu pic in capcana ta, e ca si cand eu nu-mi cunosc colegul. Eu il stiu pe asta dupa miros”, a replicat Horia imediat ce l-a vazut pe inlocuitorul lui Carla’s Dreams.

Dupa ce au glumit pe seama acestei farse, Sergiu Bunescu a facut senzatie pe scena de la X Factor. Moldoveanul a interpretat piesa „Pana la sange” a lui Carla’s. Juratii au ramas placut surprinsi de talentul acestuia, dar si de asemanarea izbitoare dintre vocile celor doi.