Carmen de la Sălciua, prima declaraţie după ce a ajuns la SPITAL. Ce a păţit VEDETA

Carmen de la Sălciua a trăit clipe de panică după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan. Solista a ajuns de urgență la spital.

22 sept. 2018, 15:34
Carmen de la Sălciua, prima declaraţie după ce a ajuns la SPITAL. Ce a păţit VEDETA

Carmen de la Sălciua a postat un mesaj pe contul de socializare în care explică ce s-a întâmplat.

„Dragii mei, în urma unor articole din presă și intervenția telefonică a fostului meu soț la o emisiune tv, aș dori să clarific câteva lucruri! Tensiunea din ultima perioadă îmi afectează sănătatea destul de grav și v-aș ruga respectuos pe cei care loviți în mine oriunde și oricum să dați un search pe youtube… acolo sunt toate motivele divorțului nostru! (…) Aseară conduceam și pe autostradă mi s-a făcut rău, am oprit într-o benzinărie, m-am spălat pe față cu apă, și am ajuns cu greu acasă. După, m-am dus la spital, iar doctorița care m-a consultat mi-a spus că trebuie să mă internez 10 zile minim, însă din pacate nu pot pentru că am foarte multe evenimente de onorat. Organismul meu este foarte slăbit, de 5 nopți nu dorm și am nevoie de liniște”, a scris Carmen de la Sălciua.

Au divorţat după ani de relaţie: „Nu ştiu dacă locul lui era lângă mine. Nu pot să trec peste nesiguranţă, peste infidelităţi”

Recent, solista  a fost surprinsă alături de un alt bărbat, Cosmin Isăilă, toți crezând că este vorba despre noul ei iubit. Carmen de la Sălciua susţine că sunt doar prieteni!