Carmen Harra, cea care a prezis divorţul Andreei Marin, susţine că zâna se va recăsători cu un bărbat divorţat

Carmen Harra declară că Andreea Marin se va recăsători cu un bărbat divorţat, care este cu cinci ani mai mic decât ea. Clarvăzătoarea a vorbit şi despre divorţul dintre Andreea şi Tuncay, dezvăluind faptul că turcul a înselat-o pe zâna Surprizelor cu o femeie brunetă. 

30 oct. 2016, 14:48
Carmen Harra, cea care a prezis divorţul Andreei Marin, susţine că zâna se va recăsători cu un bărbat divorţat

Dacă venea la mine, nu se mai căsătorea. Se căsătorea cu unul mai bun. Am spus că vor rezista până la trei ani, dar au stat împreună doi ani şi nouă luni. De acum nu mai fac nicio predicţie ca să nu mai supăr pe nimeni. Erau foarte multe elemente de incompatibilitate şi nu e vorba de vârstă, de religie, de concepţii de viaţă. El arată foarte matur, e un bărbat foarte bine crescut.  Ea a acţionat sentimental, s-a căsătorit în disperare. Vorbele ei trădează. Eu am senzaţia că în viaţa lui a mai existat altcineva, iar asta înseamnă o trădare.  Da, dar mai era una în afară de cea blondă, una brunetă, cu părul cârlionţat, slabă, tânără. În viaţa lui Tuncay există o altă femeie brunetă. Ai să râzi, dar nu e româncă, e de-a lui. Ştiu că e cu iniţiala A. şi e din Turcia. Da, vine aici, e o garsioneră undeva. Voi o să aflaţi. E mai înaltă decât ea, e mai slabă decât ea, are părul mai lung. Nu lucrează cu el, dar el a pescuit-o. Nu, Andreea Marin nu o cunoaşte. Andreea ai să te recăsătoreşti cu un bărbat mai mic cu cinci ani decât tine, care e şi el divorţat şi are doi copii, a spus clarvăzătoarea.

Carmen Harra era convinsă încă din 2014 că Andreea Marin trăiește doar clipa cu Tuncay Ozturk:

„Andreea trăieşte după principiul Carpe diem! (Trăieşte clipa!). Îşi dă seama că este o chestiune de moment cu această relaţie, dar a oficializat-o, într-o clipă de confuzie, dintr-un soi de disperare sau din ambiţie de moment. Trăieşte clipa şi nu trebuie să se gândească la divorţ. Noul ei mariaj va dura trei ani în cel mai fericit caz, este o relaţie tranzitorie”, spunea Carmen Harra în ianuarie 2014.