Carmen Harra face lumină în scandalul Marcel Toader-Maria Cosntantin. „El a avut amoruri pe uşa din dos, cu o doamnă cu părul lung”

Astăzi este sărbătoare mare pentru creștini. De Sfântă Mărie Mică printre românii care îți serbează ziua onomastică se numără și Maria Constantin.

08 sept. 2017, 07:47
Carmen Harra face lumină în scandalul Marcel Toader-Maria Cosntantin. „El a avut amoruri pe uşa din dos, cu o doamnă cu părul lung”

Deși se află în plin scandal cu soțul său, acesta i-a transmis un mesaj, scrie vip24.ro. Chiar dacă o acuză de infidelitate și nu are vorbea prea frumoase la adresa ei, Marcel Toader i-a transmis un mesaj soției sale.

Citeşte şi Soţia presupusului amant al Mariei Constantin rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi

„La mulţi ani îi transmit. Şi de Sfânta Măria Mare i-am spus la mulţi ani. Şi o melodie pe care o ştiam de la naşul” a spus Marcel Toader. Pentru comportamentul său față de soție, Carmen Harra l-a atacat dur.

„Are un ego până la cer. Prima lui reacţie este să atace pe cineva. Nu mă mir că l-a înşelat. Să-şi amintească şi el de doamna aia cu părul lung cu care a avut amoruri pe uşa din dos şi a uitat cum o cheamă. S-a întâmplat acum un an. Avea şi el atracţie şi Maria şi-a dat seama. Să vină în Florida şi să mă dea în judecată”, a declarat Carmen Harra.