Carmen Iohannis răspunde criticilor legate de vizita în Israel

Prima doamnă, o nouă replică dată celor care au criticat-o în ultimele zile pentru apariţiile sale controversate din vizita în Israel şi teritoriile palestiniene. În noile mesaje, Carmen Iohannis se apără în faţa tuturor celor care au atacat-o.

13 mart. 2016, 14:31

Carmen Iohannis continuă războiul cu criticii ei. Într-un nou mesaj, Prima Doamnă spune că „oricine găseşte motiv de a critica la alţii ceea ce alţii găsesc de criticat la el”.

CITEŞTE ŞI Udrea glumeşte pe seama Primei Doamne: „Nici eu nu m-aş fi îmbrăcat cu o fustă atât de scurtă la Mormântul Sfânt”

„Bucurie, adevar, dragoste. Acestea trei sunt surori si una te duce întotdeauna la cealaltă. Nu contează ordinea în care sunt așezate”, este al doilea mesaj postat pe acelaşi cont de socializare.

Asta după ce soţia preşedintelui a avut o replică pentru adversari imediat după întoarcerea din controversata sa vizită din Israel.

Gafă INCREDIBILĂ făcută de Carmen Iohannis la Zidul Plângerii. Prima Doamnă a ŞOCAT pe toată lumea

„Fă ceea ce îţi spune inima că este corect să faci pentru că oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face”, este citatul din Eleanor Roosevelt postat pe contul de socializare pe care au apărut în ultimele zile şi fotografiile controversate cu ţinutele considerate nepotrivite pentru o primă doamnă aflată în vizită de stat în Israel şi Palestina.