Imagini INEDITE cu CARMEN IOHANNIS în tinereţe FOTO

Carmen Iohannis este o primă doamnă foarte apreciată şi privirile sunt aţintite mai mereu asupra sa. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis este o persoană foarte activă, la fel ca în tinereţe, când obişnuia să meargă în excursii, la petreceri cu prietenii şi nu pierdea nicio ocazie să petreacă timp alături de familie. Toate aceste momente au fost imortalizate încă de acum 20 de ani chiar de actualul preşedinte, Klaus Iohannis, scrie wowbiz.ro. 

02 apr. 2015, 06:09

Carmen Iohannis a avut o tinereţe foarte activă, participând la petreceri cu prietenii, momente imortalizate de aparatul foto al lui Klaus Iohannis, pe atunci iubitul ei.

Citeşte şi: PASIUNILE INEDITE ale lui KLAUS IOHANNIS, dezvăluite de rudele sale: tâmplăria şi pisicile

„Era o fire prietenoasă, sociabilă, mergea peste tot cu Klaus, el fotografia tot, e foarte pasionat de fotografie, de aceea nici nu apare în multe ipostaze, pentru că el le făcea„, a spus Doina Lazurca, o rudă de-ale Primei Doamne şi cea care locuieste în casa părintească a lui Carmen Iohannis.

Şi la plajă, dar şi prin excursii sau în vizită pe la prieteni, Carmen şi Klaus mergeau cu Dacia albă a şefului statului, care apare în mai toate cadrele rare pe care familia Lazurca le-a păstrat ca amintire. „Puţină lume ştie, dar Klaus chiar are un foarte dezvoltat simţ al umorului! Este un om serios, a fost aşa mereu, dar când e de glumă chiar e printre primii!”, a adăugat Doina Lazurca.

Carmen şi Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de 26 de ani şi şi-au fost permanent alături.