Carrefour face angajări în ţară. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Carrefour angajează manager de raion textile, manager departament comercial, responsabil sistem informatic. Iată ce profiluri profesionale caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru posturile vacante. 

RomaniaTV.net
31 mart. 2016, 06:06
Carrefour face angajări în ţară. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Oferta de muncă la Carrefour

Carrefour angajează pe postul de manager raion textile.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, minimum doi ani experienţă în comerţul cu articole textile, poţi face faţă situaţiilor stresante, ai bune cunoştinţe de gestiune marfă, de conducere a echipelor, de analiză şi sinteză, abilităţi de planificare şi organizare.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

23 aprilie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post.

Carrefour angajează pe postul de manager departament comercial.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, minimum doi ani experienţă în comerţ, bune cunoştinţe de gestiune marfă, abilităţi de conducere a echipelor, bune abilităţi de sinteză şi analiză, de planificare şi organizare, poate face faţă situaţiilor stresante şi termenelor-limită.
28 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Carrefour angajează doi oameni pe postul de responsabil sistem informatic.
Dacă ai studii superioare, cunoştinţe avansate de operare MS Office, cunoşti la nivel avansat o limbă străină, eşti o persoană analitică, riguroasă, proactivă, cu spirit de echipă, eşti eligibil pentru acest post.
Până pe 15 aprilie se primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă. Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.

Consultaţi aici lista completă a locurilor de muncă disponibile la Carrefour.