CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Iuliana Doroftei, primul mesaj

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Iuliana Doroftei s-a impus în finala celui de-al treilea al show-ului de la Kanal D.

18 dec. 2017, 08:24
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Iuliana Doroftei, primul mesaj

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Iuliana a strălucit în finala „Bravo, ai stil!” duminică, 17 decembrie 2017. „Dragii mei, suntem invingatori!!! Va iubesc din tot sufletul si va multumesc tuturor. Multumesc Aris pentru interpretarea geniala”, a scris Iuliana Doroftei pe Facebook.

„Ai intrat în această competiție ca o fetiță care plângea din orice. Erai timidă, retrasă și îți era frică să deschizi gura pentru a spune ceva. După patru luni de competiție, văd în fața mea o femeie spectaculoasă și mă bucur că această competiție a făcut asta pentru tine. Astăzi ești singura care mi-a îndeplinit rugăciunile secrete să văd o ținută spectaculoasă și un moment pe măsură. Felicitări! Simt că am ajutat un om să evolueze și mă bucur foarte tare pentru asta!”, a zis Răzvan Ciobanu.

„Nu pot decât să te aplaud. Este fix ceea ce îmi doream să văd. M-ai emoționat până la lacrimi. „Bravo, ai stil!” schimbă destine. Ești regina serii! Felicitări”, a zis Raluca Bădulescu.

„Sunt mândru de femeia în care te-ai transformat”, a spus și Maurice Munteanu.

Iuliana Doroftei are 19 ani şi vine de la malul mării: Mangalia. A absolvit liceul Teoretic Callatis din oraşul natal. De câţiva ani cochetează cu modelingul. Ţinutele ei sunt predominant elegante, dar în general adoptă un stil destul de versatil, modern. Spune despre ea că este o tipă inteligentă, frumoasă şi un pic timidă. Are foarte mulţi prieteni. Cel mai mult îşi doreşte să ajungă în Insulele Maldive.