CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE: Proba care le-a dat cele mai mari bătăi de cap în finala Chefi la cutite 2018

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE: Emoțiile ating cote uriașe la „Chefi la cuțite”, fiindcă doar trei dintre cei șapte concurenți vor merge mai departe în marea finală! Și câștigătorul este doar unul!

26 iun. 2018, 05:39
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE: Proba care le-a dat cele mai mari bătăi de cap în finala Chefi la cutite 2018

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 este Bogdan Vandici.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018: Marlena Botezatu și Cristina Pavel din echipa verde a lui chef Bontea şi Bogdan Vandici din echipa albastră a lui chef Dumitrescu merg în finală.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: Decor și intrare de nuntă! ”Gina Pistol, îl iei în căsătorie pe Cătălin Scărlătescu?” Răspunsul a fost: ”DAAA!”. Gina Pistol, frumusețea din marea finală. Cu o rochie transparentă, ea atrage toate privirile, și în special cea a lui chef Scărlătescu: ”Ești superbă, ești extraordinară!”

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: Finaliștii ”Chefi la cuțite” își aleg ajutoarele: ”L-am simțit puțin emoționat pe Bogdan”

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: CRIZĂ de nervi, chiar în platou! Scărlătescu a dat cu vaza de pământ și s-a dezlănțuit complet! Lovitură cumplită! Cătălin Scărlătescu este profund afectat de rezultatul semifinalei. Acesta nu are nici măcar un bucătar în finala concursului „Chefi la cuțite”, iar acest lucru l-a făcut să aibă o reacție complet neașteptată!

Șocat și supărat că niciunul dintre cei doi concurenți ai săi nu a prins un loc în marea finală, Scărlătescu s-a prăbușit la podea.

De supărare, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a pus mâna pe o vază decorativă și a spart-o, în timp ce se ciondănea cu colegii de platou! Acum deja este mai mult decât evident faptul că marele câștigător al acestui sezon „Chefi la cuțite” este fie din echipa albastră, fie din cea verde!

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: Surprizele se țin lanț la ”Chefi la Cuțite. Gina Pistol spune ”M-ați păcălit și de data asta” după ce a primit flori de la chefi

Provocarea finalei va avea ca temă fine dining-ul, iar fiecare dintre cei calificaţi îşi va alege o echipă cu care va lucra la foc continuu ca să pună pe bandă reţete impecabile: starter, main course şi desert. Una dintre surprizele serii este aceea că, alături de foştii câştigători “Chefi la cuțite”, Gianny Bănuţă şi Andrei Olteanu vin să jurizeze ultimele farfurii din concurs, iar experienţa lor impresionantă din domeniu şi studiile vaste îi recomandă pentru a da verdicul final. 

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE: Cea de-a două probă i-a pus pe concurenți într-o mare încurcătură, fiindcă au fost nevoiți să gătească farfurii de fine dining. Și ca lucrurile să fie și mai complicate, verdictul a fost dat chiar de foștii concurenți din sezonul patru al emisiunii „Chefi la cuțite”!

În finală merg doar trei dintre cei șapte rămași, iar câștigător va fi doar unul!

Cea de-a doua probă din semifinala „Chefi la cuțite” le-a adus bucătarilor rămași în competiție și celor trei Chefi o surpriză uriașă! Mai exact, după finalizarea degustării, voturile juraților au arătat că un alt concurent părăsește competiția: Răzvan Constantin.

Au curs lacrimi, s-au auzit reproșuri și desigur, în aer a plutit mai mult ca niciodată tensiunea emoțiilor uriașe! 

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE: Au mai rămas doar șase bucătari în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” și Gina Pistol a anunțat care este ultima probă, înainte de marea finală.

Au fost două probe de foc și la finalul acestora, trei concurenți au părăsit competiția. Acum, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au câte doi concurenți în echipă.

Emoțiile sunt extrem de mari și miza uriașă: șase bucătari și doar trei locuri pentru marea finală! Au mai rămas atât de puțini bucătari, încât fanilor le este tot mai ușor să ghicească cine este câștigătorul.

În cele șaizeci de minute, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită un loc în ultima bătălie din cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Urmează jurizarea, în următoarea ediție a emisiunii. 

Cei trei finaliști vor fi aleși marți, 26 iunie, de la ora 20:00!