CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Surpriză uriaşă în finală! OFICIAL: cine a luat marele premiul de 30.000 DE EURO

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Marţi, 22 ianuarie, cei mai talentați bucătari au ajuns la un singur pas de cel mai important moment al sezonului șase, marea finală CHEFI LA CUTITE.

22 ian. 2019, 18:59
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Surpriză uriaşă în finală! OFICIAL: cine a luat marele premiul de 30.000 DE EURO

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Marele câştigător al ediţiei cu numărul 6 „Chefi la cuţite” este Mihai Munteanu. El a pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Iată cine sunt marii finaliști: MARIA BURLACU, MIHAI MUNTEANU și ANDREI BALASZ. Cătălin Bădici și Silviu Nedelea au fost eliminați din concurs.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Maria Burlacu, Andrei Balasz și Cătălin Bădici sunt cei trei reprezentanți din echipa galbenă a lui Cătălin Scărlătescu ce s-au calificat în ultima provocare din semifinală. După două sezoane în care nu a avut concurenți în ultima etapă a concursului, acum, cu un singur pas înaintea finalei, chef Scărlătescu se bucură de majoritate numerică: „Sezonul șase, pentru mine, a fost sezonul de vis. Aștept să se termine la fel. Aștept steluțele galbene să cadă din cer!”, a afirmat acesta încrezător.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Bucătarii în tunici galbene vor lupta contra rivalilor Silviu Nedelea și Mihai Munteanu, concurenți din echipa albastră condusă de Sorin Bontea: „Sunt bucătari foarte buni, au mers foarte bine. Nu știu dacă am avut până acum o asemenea finală”.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Pentru prima dată în șase sezoane, Florin Dumitrescu nu are nicio șansă la titlu, căci bucătarii săi au părăsit competiția, chiar înainte de cea de-a treia probă, iar cuțitul său de aur, Silviu Nedelea, joacă semifinala în tunică albastră: „Pentru mine a fost greu sezonul acesta. A fost un sezon plin de lupte fizice, interioare. A fost totul ca în deviza noastră, a echipei roșii – până la sânge!”.