CASTIGATOR EXATLON 2018: Carmen Harra a dezvăluit cine va lua marele premiu. Finala Exatlon are loc miercuri seară

Competitia Exatlon a ajuns la final, cei care au reusit sa invinga si sa ajunga in marea finala sunt Vladimir Draghia de la Faimosi si Ionut de la Razboinici. Carmen Harra a facut o analiza a datei de nastere a concurentilor, Ionut Sugacevchi si Vladimir Draghia, iar la final, a ajuns la o concluzie.

23 mai 2018, 09:06

CASTIGATOR EXATLON 2018: Clarvazatoarea a marturisit ca Ionut are foarte mari sanse sa castige Exatlon 2018, deoarece nivelul lui de capacitate de darzenie si de rezistenta este uluitor.

“Ionut mi se pare cel mai puternic, cu o mare incredere in sine, si cel mai flexibil! Nivelul lui de capacitate de darzenie si de rezistenta este uluitor! Are si o pasiune pentru cei din jur, dar isi doreste enorm reusita asta! Dintre toti cei participantii la concurs, el vrea sa castige pentru sport, dar si pentru reusita materiala! Nu-l putem condamna pentru asta! Mi se pare ca lupta pentru el, este cel mai versatil si cel mai dotat intr-un fel date fiind atributele cerute la Exatlon! Parerea mea este clara! Ionut are cele mai multe sanse pentru a castiga competitia din Republica Dominicana, datorita darzeniei si incrancenarii de a lua acesti bani, de a reusi, de a-i domina pe ceilalti! Aici, sunt cele mai mari sanse de reusita.

Vladimir este o persona care are potential sa atraga faima, recunoastere si, in special, bani! Eu un om pe care oriunde il pui, oricum l-ai intoarce, de oriunde cade in picioare si pana la urma reuseste material in viata asta! Este si el foarte darz, bun in general. Nu are generozitatea lui Alex, nici compasiunea lui Stefan, insa este deschis pentru a a ajuta!”, a spus Harra la Kanal D.

FINALA EXATLON 2018: Ionuţ Sugacesvshi şi Vladimir Drăghia se bat pentru marele premiu. Castigator Exatlon se decide miercuri, 23 mai