CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Surpriză mare, cine a obţinut sâmbătă premiul după un duel fantastic

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Exalton a intrat în linie dreaptă. Emisiunea de pe Kanald D se află în etapa finală și cei care au rămas acum în competiție se duelează între ei pentru diverse premii.

09 dec. 2018, 08:17

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Primul concurs în care nu au mai contat deloc echipele s-a desfăşurat sâmbătă, iar miza a fost 10.000 de lei pentru fete şi 10.000 de lei pentru băieţi. La feminin s-a impus războinica Ana Otvos, după o finală dramatică împotriva colegei Beatrice Olaru. Aceasta din urmă s-a accidentat la genunchi şi a leşinat de durere. Ulterior a fost luată cu salvarea şi dusă la spital.

Și războincul Alin Andronic s-a accidentat în urmă cu câteva zile şi se speră recuperarea lui. În lipsa acestuia, la masculin s-a impus Iulian Pâtea, care l-a învins in extremis pe faimosul Cristi Pulhac. Fotbalistul a revenit în concurs de mai multe ori, dar în cele din urmă a pierdut în finală.

Producătorii Exalton promit concursuri spectaculoase în continuare, iar premiile puse în joc vor fi fi extrem de motivante. La final va exista, însă doar un mare câştigător, care va pleca acasă cu 100.000 de euro. 

Prima ediţie a fost câştigată de faimosul Vladimir Drăghia, care a donat banii câştigaţi către fundaţia Magic Camp. Ulterior acesta a fost cooptat în echipa Kanal D şi prezintă emisiunea Fan Arena, alături de Ilina Vandici.

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Cel mai mare scandal din istoria emisiunii a explodat în ultima ediție. Concurenții și-au aruncat vorbe prea dure pentru a fi difuzate.

Un nou scandal în media. Diana Senteș a abandonat competiția Exatlon, deoarece nu a mai suportat comportamentul Războinicilor la adresa ei.

Miercuri seară, Cosmin Cernat a anunțat că o fată o va înlocui, iar numele ei este Mădălina Linguraru.

Toți cei din echipa albastră au primit-o cu brațele deschise și s-au bucurat foarte tare când a adus și primul punct. 

Diana a fost invitată în emisiunea „Fan arena” și a vorbit despre cea care a înlocuit-o în show-ul Exatlon. Antrenoarea de fitness a mărturisit că Mădălina este o campioană și se vede acest lucru.

„Sunt mândră că a reuşit să puncteze. Sunt momente de tensiune. Nu poţi să te împrieteneşti foarte mult cu echipa adversă. Nu trebuie să fim prieteni în momentul în care jucăm pentru o miză. Colegii mei erau destul de deranjaţi de toate lucrurile aceştia. Poţi să te mândreşti în momentul în care ai un titlu. Se vede o campioană şi este o campioană”, a spus Diana Senteş despre noua membră a echipei Războinicilor, Mădălina Linguraru.