CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Scandal la Pro Tv după ce Paul Ipate a plecat cu 50.000 de euro

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Cel care a pus mâna pe premiul cel mare în Cipru după luni de zile în care a stat într-o fermă părăsită, alături de alţi concurenţi,  este Paul Ipate. Actorul a dus până la capăt show-ul de supravieţuire, fiind desemnat la final cel mai mai bun dintre toţi.

05 iun. 2016, 13:46
CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Scandal la Pro Tv după ce Paul Ipate a plecat cu 50.000 de euro

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Paul Ipate a câştigat toate duelurile la care a participat în competiţie, fiind desemnat de asemenea câştigătorul premiului de 50.000 de euro, după ce s-a duelat în finală cu Vasile CAlofir, informează CanCan. Însă a ieșit scandal la PRO TV, mulți spunând că acest concurs nu trebuia câștigat de Ipate, ci de un ”fermier” mai bun. 

Paul Ipate, câştigător Ferma Vedetelor 2016, le-a mulţumit fanilor pe Facebook şi a anunţat ce vaface cu banii câştigaţi.”Paul Ipate castigatooooooooooor! Fermierul Paul Ipate va multumeste pentru sustinere! Om bun, fapte bune, jumatate din premiul castigat de Paul Ipate va merge catre HOSPICE Casa Sperantei!”, a scris castigatorul de la Ferma Vedetelor pe Facebook.

Paul Ipate a fost desemnat fermierul anului 2016, după o finală impresionanta cu care a culminat sezonul doi de la Ferma Vedetelor.