CASTIGATOR iUmor 2018: Emisiunea este ÎNREGISTRATĂ, cum se decide învingătorul

CASTIGATOR iUmor 2018. Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Astăzi, 27 mai, la marea finală, de la ora 20.00, românii vor afla cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!  

27 mai 2018, 16:36
CASTIGATOR iUmor 2018: Emisiunea este ÎNREGISTRATĂ, cum se decide învingătorul

UPDTATE: iUmor tocmai şi-a desemnat câştigătorul. 20.000 de euro dintr-un foc și admiraţia tuturor românilor cu simţul umorului. Bravooo!

Andrei Cojocaru, în vârstă de doar 18 ani, și-a adunat tot curajul pentru a urca pe scena „iUmor” cu o piesă rap pe care nu a mai prezentat-o altcuiva. Pariul său s-a dovedit a fi cel câștigător, astfel că acum cel mai tânăr concurent a intrat în finala „iUmor” și a și câștigat sezonul.

CASTIGATOR iUmor 2018: După 11 ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Irinel și Diana, Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu.

Finala „iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În această seară, la marea finală, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).