Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu. Detalii PICANTE despre noua ei relaţie

Cătălin Botezatu a oferit o declarație tranșantă referitoare la noua relație a Biancăi Drăgușanu. Frumoasa blondă este în mari tandrețuri cu Alex Bodi, iar cei din anturajul lor spun că le stă foarte bine împreună.

03 nov. 2018, 09:20
Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu. Detalii PICANTE despre noua ei relaţie

Cătălin Botezatu este, întotdeauna, sigur pe el. Iar în ceea ce privește relațiile dintre un bărbat și o femeie, știe că există mulți factori care pot influența, în bine sau în rău. Nu neapărat frumusețea contează. Nici vârsta nu este ingredientul „minune”. Dar sexul este foarte important, spune Botezatu, considerând că – în ceea ce privește relația dintre Bianca și Alex Bodi – partea sexuală joacă un rol important.

„Există tot felul de chimii între doi oameni şi nu au neapărat legătură cu frumuseţea sau cu vârsta…Poate Bianca şi noul ei iubit se potrivesc de minune din punct de vedere sexual, poate şi-o trag rău de tot toată ziua. Şi asta e foarte misto! Cine spune că sexul nu contează e ipocrit. Sau, cine ştie, poate Bianca şi noul iubit au găsit o frecvenţă din alt punct de vedere sau poate vrea să diversifice…”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.